טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שוב אני...... הגיעה התקפת הפעימות המוקדמות שתוקפת אותי אחת לחודשיים בערך לשבוע אין לי כוח יותר... פעימה מוקדמת כל שעה בערך לאורך כל היום האקו שלי תקין אני שוקלת ללכת לחדר מיון יש צורך? אני לא רגועה ומפוחדת כאמור בת 40 אקו תקין תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעימות מוקדמות אינן מסוכנות, במיוחד אם האקו מראה תפקוד לב תקין, לכן לא מומלץ לטפל בהן תרופתית. אם למרות כל זאת הן גורמות לסמפטומים בלתי ניסבלים ניתן לתת טיפול תרופתי. לשם כך יש לפנות לקרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר