טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סובל מיתר לחץ דם שנים רבות ומטופל בנורווקס ונמצא בלחץ דם מאוזן,בינואר ובפברואר השנה אושפזתי לימים בודדים על הפרעות קצב התקפיות,
מטופל מאז ב-קרדילוק-1.25 מ"ג פעם ביום וטמבוקור -5 מ"ג פעמיים ביום,בנוסף לנורווקס ,חזרתי לפעילות רגילה ואף צועד כ 5-6 ק"מ פעמיים שלוש בשבוע במשך שעה בכל פעם,לחץ הדם מאוזן.
תורם דם 1-3 פעמים בשנה וחבר באירגון תורמי דם בהתנדבות.
השבוע בקשתי לתרום ונאמר לי במגן דוד אדום שעקב הפרעות הקצב אסור להם לקחת ממני דם,הוסבר לי -"שלא לוקחים סיכון".
מבקש דעת המומחים מדוע אסור לי ?,יש לי סוג דם O + , ומעוניין להמשיך להתנדב.מרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר