קרדילוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרדילוק
    שאול ב
    02/04/2013

שלום רב,לפני כ6 שנים היה לי התקף של ריפרוף,אושפזתי ליממה {דופק של כ150-180 חלף מעצמו לאחר כשעה והושארתי להשגחה}בשיחרור ניתן לי נורמיטן להפרעות קצב,ולאחר כשנתיים ביקשתי מהרופא שיחליף לי את הנורמיטן לקרדילוק עקב בעיות בזיקפה ודופק נמוך,עם השנים היו לי התקפים של פירפור פרוזדורים פעם פעמיים בשנה שחלפו מעצמם,ומדי פעם פעימות מוקדמות,מקבל ריתמקס 600,קרטיה100,אוקסאר50 ל,דם,ועדיין ממשיך קרדילוק 1,25 בלילה,שאלתי האים הקרדילוק נחוץ ,ולא כיצד להפסיק אותו .בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרדילוק

הוספת תגובה

• קרדילוק - תגובה

פרופ` דוד רוט
    02/04/2013

הקרדילוק מאט את קצב הלב ומוריד לחץ דם. אם קצב הלב לא מהיר ולחץ הדם תקין ניתן לותר על הקרדילוק אך יש לעשות זאת בהתיעצות עם הרופא שנתן את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור רוט תודה.

שאול ב
    03/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו