פרופקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופקס?
    שאול ב
    03/04/2013

שלום,אני נוטל ריתמקס 600 ליום ,היום נאמר לי בבית מרקחת שהכדור חסר בשוק ובימקומו יש תחליף בשם פרופקס,{הרוקח אמר לי שמי שנוטל ריתמקס זה לא רצוי לקחת את התחליף}שאלתי האים הפרופקס בטוח כתחליף לריתמקס ?קצת מודאג. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופקס?

הוספת תגובה

• פרופקס? - תגובה

פרופ` דוד רוט
    04/04/2013

ריתמקס ופרופקס הם שמות מסחריים של תרופה המכילה את אותו חומר פעיל ששמו פרופאפנון. כלומר מדובר באותה תרופה המיוצרת על ידי שתי חברות שונות לכן השוני בשם המסחרי. לפיכך ניתן ליטול פרופקס במקום ריתמקס ולהפך. (כמובן שבאותו מינון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רוט תודה

שאול ב
    04/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופקס? - תגובה

פרופ` דוד רוט
    04/04/2013

ריתמקס ופרופקס הם שמות מסחריים של תרופה המכילה את אותו חומר פעיל ששמו פרופאפנון. כלומר מדובר באותה תרופה המיוצרת על ידי שתי חברות שונות לכן השוני בשם המסחרי. לפיכך ניתן ליטול פרופקס במקום ריתמקס ולהפך. (כמובן שבאותו מינון)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו