טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,היום היה לי פרפור פרוזדורים ופינו אותי לבית החולים,עד ההגעה לשם הפירפור חלף ללא טיפול,הפרמדיק הסביר לי שהקצב חזר לסינוס,והא,ק,ג בסדר,מה ההבדל בין א,ק,ג וסינוס,{לפי הסבריו של הפרמדיק סינוס זה דבר אחד וא,ק,ג דבר אחר.האים אפשר לקבל הסבר קצר מה ההבדל בינהם.{מה מראה כל אחד מהם} תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
א.ק.ג זה ראשי תבות של אלקטרוקרדיוגרם כלומר רישום של הפעילות החשמלית של הלב. קצב סינוס זה הקצב שנותן הקוצב הטבעי של הלב. בזמן פרפור פרוזדורים הקצב ניתן על ידי הפרוזדורים ולא על ידי הסינוס. כאשר הפרפור חולף חוזר קצב הסינוס התקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר