פעימות מוקדמות ויתר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות ויתר לחץ דם
    דניאלה
    05/06/2013

בוקר טוב בת 44 מגיל 36 עקב פעימות מוקדמות(הפשוטות שלא מזיקות) התברר לחץ דם גבוה טיפולים שונים טבעיים ותרופתיים לא הורידו את הערכים מ140/90. לאחרונה החל כאב ראש חזק חדש מלווה בסחרחורת .נבדקתי הלחץ עלה ל 170/110 .הרופאה המליצה כדור חדש.עדיין לא התחלתי.מאתמול בבוקר הפעימות החלו שוב.הפעם זה שונה בסוף כל פעימה/קפיצה מתחיל דופק מהיר לכמה רגעים כל זה מלווה בתחושת סחרור בראש.אתמול בלילה זה ממש הלחיץ החלטתי להרגיע עצמי ולבסוף נרדמתי תשושה.מהבוקר שוב ללא הפסקה כל כמה דקות הלב קופץ.או לפחות מרגיש כך. מכיוון שאני יודעת שלתחושות האלה יש נטיה לחלוף אני מנסה להמשיך כרגיל בשגרה.אך עם קצת חשש.איך אוכל לדעת שהפעם אני לא מסכנת עצמי? כאב ראש חזק הקפיצות הללו והתחושה שמישהו יושב לי על בית החזה( תחושה נסבלת,לא ממש כאבים) מתנצלת על האורך. פעימות מוקדמות(הפשוטות שלא מזיקות) התברר לחץ דם גבוה טיפולים שונים טבעיים ותרופתיים לא הורידו את הערכים מ140/90. לאחרונה החל כאב ראש חזק חדש מלווה בסחרחורת .נבדקתי הלחץ עלה ל 170/110 .הרופאה המליצה כדור חדש.עדיין לא התחלתי.מאתמול בבוקר הפעימות החלו שוב.הפעם זה שונה בסוף כל פעימה/קפיצה מתחיל דופק מהיר לכמה רגעים כל זה מלווה בתחושת סחרור בראש.אתמול בלילה זה ממש הלחיץ החלטתי להרגיע עצמי ולבסוף נרדמתי תשושה.מהבוקר שוב ללא הפסקה כל כמה דקות הלב קופץ.או לפחות מרגיש כך. מכיוון שאני יודעת שלתחושות האלה יש נטיה לחלוף אני מנסה להמשיך כרגיל בשגרה.אך עם קצת חשש.איך אוכל לדעת שהפעם אני לא מסכנת עצמי? כאב ראש חזק הקפיצות הללו והתחושה שמישהו יושב לי על בית החזה( תחושה נסבלת,לא ממש כאבים) מתנצלת על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתנצלת על הכפילות בהודעה,משהו השתבש

דניאלה
    05/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות ויתר לחץ דם - תגובה

פרופ` דוד רוט
    05/06/2013

לחץ דם גבוה ברמה כזו מצריך שילוב של 2 או 3 תרופות על מנת לאזנו. תרופה אחת לא תספיק. בהחלט מסוכן להסתובב עם לחץ דם כה גבוה לאורך זמן.
    סמפטומים של כאבי חזה מצריכים בדיקת רופא לא ניתן להעריך אותם בפורום מעין זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו