מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות ויתר לחץ דםדניאלה05/06/2013
בוקר טוב בת 44 מגיל 36 עקב פעימות מוקדמות(הפשוטות שלא מזיקות) התברר לחץ דם גבוה טיפולים שונים טבעיים ותרופתיים לא הורידו את הערכים מ140/90. לאחרונה החל כאב ראש חזק חדש מלווה בסחרחורת .נבדקתי הלחץ עלה ל 170/110 .הרופאה המליצה כדור חדש.עדיין לא התחלתי.מאתמול בבוקר הפעימות החלו שוב.הפעם זה שונה בסוף כל פעימה/קפיצה מתחיל דופק מהיר לכמה רגעים כל זה מלווה בתחושת סחרור בראש.אתמול בלילה זה ממש הלחיץ החלטתי להרגיע עצמי ולבסוף נרדמתי תשושה.מהבוקר שוב ללא הפסקה כל כמה דקות הלב קופץ.או לפחות מרגיש כך. מכיוון שאני יודעת שלתחושות האלה יש נטיה לחלוף אני מנסה להמשיך כרגיל בשגרה.אך עם קצת חשש.איך אוכל לדעת שהפעם אני לא מסכנת עצמי? כאב ראש חזק הקפיצות הללו והתחושה שמישהו יושב לי על בית החזה( תחושה נסבלת,לא ממש כאבים) מתנצלת על האורך. פעימות מוקדמות(הפשוטות שלא מזיקות) התברר לחץ דם גבוה טיפולים שונים טבעיים ותרופתיים לא הורידו את הערכים מ140/90. לאחרונה החל כאב ראש חזק חדש מלווה בסחרחורת .נבדקתי הלחץ עלה ל 170/110 .הרופאה המליצה כדור חדש.עדיין לא התחלתי.מאתמול בבוקר הפעימות החלו שוב.הפעם זה שונה בסוף כל פעימה/קפיצה מתחיל דופק מהיר לכמה רגעים כל זה מלווה בתחושת סחרור בראש.אתמול בלילה זה ממש הלחיץ החלטתי להרגיע עצמי ולבסוף נרדמתי תשושה.מהבוקר שוב ללא הפסקה כל כמה דקות הלב קופץ.או לפחות מרגיש כך. מכיוון שאני יודעת שלתחושות האלה יש נטיה לחלוף אני מנסה להמשיך כרגיל בשגרה.אך עם קצת חשש.איך אוכל לדעת שהפעם אני לא מסכנת עצמי? כאב ראש חזק הקפיצות הללו והתחושה שמישהו יושב לי על בית החזה( תחושה נסבלת,לא ממש כאבים) מתנצלת על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצלת על הכפילות בהודעה,משהו השתבש
דניאלה05/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות ויתר לחץ דם - תגובה
פרופ` דוד רוט05/06/2013לחץ דם גבוה ברמה כזו מצריך שילוב של 2 או 3 תרופות על מנת לאזנו. תרופה אחת לא תספיק. בהחלט מסוכן להסתובב עם לחץ דם כה גבוה לאורך זמן.
סמפטומים של כאבי חזה מצריכים בדיקת רופא לא ניתן להעריך אותם בפורום מעין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)