טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר ניתוח מעקפים לאחר שלוש חודשים נוצר פירפור ןאושפזתי בבית חולים חזרתי לקצב סינוס ובעצת קרדיולוק לקחתי פרוקור ונוצר מצב לאחר שנה שתיפקוד בלוטת התריס לא טוב ונוצר יוד בעיקבות זה נאמר לי להםפסיק פרוקור ולקחת מולטוק ןזה עם יהי לי הפרעות קצב מה דעתך לאור מידע שאומר שהכדור מסוכן האם יש טיפול אחר תודה אני חולה בסכרת לחץ דם לוקח הרבה כדורים זריקות אינסולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מולטק מאושר כטיפול מונע בפרפור. כלומר אם אתה בקצב סינוס ניתן לקחת מולטאק במטרה למנוע פרפור, במצב זה מולטאק נמצא מועיל. מולטאק אינו מאושר לחולים עם פרפור מתמיד אז אין בו שום יתרון והוא אף נמצא מזיק. יש עוד תרופות שמטרתן למנוע פרפור כמו ריתמקס טמבוקור וסוטלול אך לכל תרופה תופעות לואי ואין תרופה מושלמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר