טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כחודשיים התחיל מחסור בתרופת הטמבוקור ונאלצתי לחפש ב 3-4 בתי מרקחת ומצאתי שם את הקופסאות האחרונות,
אתמול הודיעו לי 2 מנהלי בתי מרקחת גדולים שאין יותר להשיג כדורי טמבוקור כי מפסקים לייבא אותם,
אני מקבל קרדילוק וטמבוקור לפירפור פרוזדורים לאחר 2 התקפי פרפור ואשפוז,קבלתי אחרי האשפוז הראשון קרדילוק וריתמיקס ואחרי האישפוז השני הקרדיולוג החליף את הריטמיקס לטמבוקור כי הריתמקס היה חלש עבורי , לשמחתי הרופא צדק וזה 5-6 חודשים אין לי פרפורים.
2 שאלות
א. האם אתם מנהלי מחלקות ורופאים בתחום רפואת הלב יודעים מהבעיה ויכולים לעזור בנושא.?
ב.מה אלטרנטיבה שלי לטמבוקור כשהריטמקס לא מתאים.? -תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לרשותנו עומדות תרופות ספורות בלבד כנגד פרפור. הפסקת טמבוקור אכן תהווה בעיה לחלק מהמטופלים. החלופות כוללות סוטלול, מולטק ופרוקור ויש להתייעץ ברופא מהי התרופה המתאימה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר