טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, התעוררתי הבוקר עקב דפיקות לב חזקות, שהרגשתי אותן בתחתית הצוואר, בבית ישל לי מכשיר למדידת לחץ דם ודופק והמכשיר הראה שהקצב לא סדיר, עשיתי במהלך השעה לאחר מכן עוד כמה בדיקות ורובן הראו את האייקון של קצב לא סדיר. אני לא סובל מבעיות רפואיות, לא הרגשתי משהו חריג בהרגשה הכללית, הלחץ דם היה בסדר, אציין שלפעמים יש לי פעימות מקדימות, בעברי עשיתי פעמיים הולטר ויצא תקין, כמו כן ארגומטריה ואקו שיצאו תקינות, אני בן 45 משחק פעמיים בשבוע כדורסל, יש צורך לבדיקה מעמיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם מדובר בפעימות מוקדמות אין בכך סכנה, אך כיון שלא ניתן לודא זאת דרך פורום מעין זה, עליך לפנות לרופא שיחליט אם הבדיקות שביצעת בעבר מספיקות או שדרוש ברור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר