עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    איתי
    19/08/2013

שלום,
    אני בן 25, בריא.
    לפני כשבועיים החלתי להחל כאבים בחזה בצד שמאל ותחושה של האצת הדופק לעתים תכופות במהלך היום.
    נאמר לי כאן על ידכם כי ייתכן ויש לי הפרעה בקצב הלב ועליי לפנות לרופא. כך עשיתי ופניתי לרופא. בדקו לי אק"ג שהיה תקין, אך נשלחתי גם לעשות הולטר ל-24 שעות.

צלצלתי לזימון התורים ויש תור ללקיחת הולטר רק בעוד שלושה שבועות.
    האם זה לא מסוכן?
    הרי אם יש ישנה בעיה וצריך לטפל בה, האין זה מאוחר להחל לטפל בזה חודש אחרי? אני קצת חושש.

בנוסף, הייתי רוצה לשאול משהו ולהבין האם זה קשור למה שאני מרגיש בלב.
    את אותו דופק מאוץ ואותה הפרעה בקצב הלב כביכול, התחלתי להרגיש לאחר שעברתי ניתוח לניקוז אבצס בפי הטבעת. (לפי שלושה שבועות).
    כשהאחות שיחררה לי את העירוי עם יצאתי הביתה מהניתוח היא כנרה עשתה זו בדרך לא נכונה ונוצר לי שטף דם ביד כעבור כמה ימים.
    לפני יומיים כשבישקרתי אצל הרופא גם ביצעתי בדיקות דם, והאחות לא הצליחה להוציא דם מהיד בה היה לי שטף דם. כאילו והוורויד היה סתום או משהו כזה, ולכן לקחה לי לבסוף דם מהיד השניה.
    שאלתי היא האם ישנה אפשרות שיש לי איזשהי חסימה של וריד ביד ולכן לא מגיע לי דם ללב ולכן אני חש את ההפרעה בדופק? יתכן כזה דבר?
    סליחה אם ההשערה שלי היא שטות, פשוט זה משהו שחשבתי עליו במידה וייתכן.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    20/08/2013

אין שום בעיה לחכות חודש לבדיקה.
    אין בעיה בוריד.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו