טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עברתי ניתוח מעקפים נוצר מצב של פירפור לאחר הניתוח אני סובל מסכרת לחץ דם לקחתי פרוקור לאחר שלוש שנים נפגעה לי בלוטת התריס מהפרוקור והופסק לי ניתן לי מולטוק והוא גם הופסק אני בטיפול תרופתי לאיזון הבלוטה שאלתי קורא לי פלטציות שמפרעיות לי לאחר הליכה של שש קילומטר פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה אושפזתי בפגישה עם קרדיולוק הוא הציעה לי לא להיתפנות למיון רק במקרה גרוע ולחקות שזה ירגע האם כדור מולטוק יעיל והם נכון לא לרוץ למיון מהר ולהמעית בספורט כי יתכן שזה משפיעה אל אף שאיני מתנשף וזה לא קשה לי כמובן שאני לוקח קומדין דפקות הלב שלי לא מהירות האם פרלול מרגיה כי אני לוקח קרדיולוק אודה לך על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר