פעימות מוקדמות אחרי צינתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות אחרי צינתורים
    יעל שרוני
    16/09/2013

שלום
    בת 60 אחרי 2 צינתורים + סטנטים סכרת סוג 2 25 שנה
    מאז התחילה הסכרת התחילו גם פעימות מוקדמות ומאז הן כאן. יש ימים של יותר ויש שבועות של בכלל לא. יש לי עודף משקל גדול ולא מצליחה לרזות. עם האינסולים גם שמנתי ב 7 ק"ג
    בחודשיים האחרונים חזרו לי גלי חום כמו שהיו במנפאוזה וגם פעימות מוקדמות רבות שבחלק מהפעמים הן רצופות וזה מרגיש לי באזור הקיבה כמו בעיטות רבות וחזקות. אין סחרחורת או חולשה. רק בהלה גדולה שמא יהיה דום לב.
    עברתי הולטרים רבים וגם שידרתי למוקד הקלטת אקג ונאמר לי שאלה פעימות מוקדמות לא מסוכנותץ
    הייתי במעקב במרפאת קצב שנים רבות והפסקתי כי נאמר שאין צורך
    מזה שנתיים אני נוטלת קרדילוק 5 מ"ג ולא נראה לי שזה עוזר
    אקו לה שנעשה לפני כשנה תקין
    שאלותיי הן
    האם יש קשר בין הפעימות המרובות לבין גלי החום על רקע ההורמונלי?
    האם יש קשר לכך שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס?
    האם יש קשר לסכרת ולמשקל העודף?
    האם יש מה לעשות והאם כדאי חעשות?
    אהה. נזכרתי. יש רצף פעימות כשאני מתכופפת להאכיל את החתול או להרים דבר מה וכן אחרי פעיות מאומצתץ אבל לא תמיד.
    מה דעתך דוקטור?
    אני מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    16/09/2013

כפי שנאמר לך פעימות מוקדמות אכן לא מסוכנות. למרות זאת הן יכולות לגרום לסמפטומים מטרידים מאד. פעימות מוקדמות הן תופעה שכיחה מאד והגורמים להן מרובים חוסר איזון הורמונלי הוא אחד הגורמים. אם קרדילוק לא עוזר ניתן לטפל בעזרת תרופות אחרות לשם כך יש לפנות לקרדיולוג. הסיבה שקרדיולוגים לא נוהגים לטפל בתופעה זו בתרופות אחרות (שאינן חוסמי בטא כמו קרדילוק) היא שהתופעה עצמה כאמור לא מסוכנת ולתרופות נגד הפרעות קצב עלולות להיות תפעות לואי מסוכנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו