קפיצת לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת לב
    יוסף
    21/09/2013

שלום,

חוויתי קפיצת לב של מספר פעימות ללא סימני כאב בזרוע שמאל או כאב בסנטר וגם לא כאב בחזה לאחר מכן.. האם זה התקף או הפרעת קצב?

לאחר מקרה זה מרגיש דפיקות לב חזקות ואיטיות שגם היו לי בעבר..

לא יודע האם לפנות לרופא? למיון? או שזו יכולה להיות תופעה של לחץ עבודה או לחץ נפשי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת לב

הוספת תגובה

• בנוסף

יוסף
    21/09/2013

יש לציין שאני בן 31 לא מעשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    21/09/2013

סה"כ אין בהולטר שום דבר מדאיג וגם ה"קפיצות בלב" אינן מהוות בעיה - אלו פעימות מוקדמות חסרות משמעות. המפענח העלה אפשרות של התעבות דופן הלב. אני מפקפק ביכולת להסיק זאת מהולטר, אך יהיה רצוי לעשות בדיקת הדמיה פשוטה של הלב (אקו לב) כדי לבדוק זאת. לגבי הממצא של הflutter אן fibrillation - מדובר בהפרעת קצב לא מסוכנת אך יתכן שהפענוח אינו מדויק וכדאי להראות ולהתיעץ עם מומחה להפרעות קצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כניראה שייך לכותב שמתחתיי

יוסף
    21/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו