פעימות בלתי סדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות בלתי סדירות
    איתי
    30/09/2013

אני בן 42 ולפני כעשרה חודשים עברתי בירור מקיף בעקבות תלונה על דופק מהיר. הבירור כלל אקו, הולטר ומבחן מאמץ שיצאו תקינים בעקרון למעט סינוס טכיקרדיה ו-early repolarization . לאחרונה אני חש בפעימות בלתי סדירות מפחידות שמציקות לי,בעיקר בערב. רציתי לשאול:
    1.מה זה early repolarization ? ומה משמעותו מבחינתי?
    2.האם יש צורך שוב לעבור את כל התהליך של הבירור מחדש?
    בתודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות בלתי סדירות

הוספת תגובה

• פעימות בלתי סדירות - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    30/09/2013

early repolarization הינו שינוי קל באק"ג שלרוב אינו דורש התייחסות (אך רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה אם יש להפנותך ליעוץ לאלקטרופיזיולוג). פעימות מוקדמות הן לרוב חסרות משמעות ואין צורך לעבור את כל הברור שנית אלא רק לדווח לרופא המשפחה ולשאול לדעתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימה מוקדמת

מיכה
    17/12/2013

אני חש בפעימה מוקדמת בעיקר אחרי האוכל אפילו ארוחות קלות לפעמים זה לוקח 3-4 שעות עד שזה מפסיק
    עברתי בדיקות אקו לב הולטר ולב במאמץ הכל תקין עברתי גם כל הבדיקות בקיבה גם כן תקינות
    האם בגלל התכיפות של הפעימה החסרה כמעט כל יום לכמה שעות כדאי לקחת טיפול תרופתי סוטלול או קרדיולוק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו