מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות בלתי סדירותאיתי30/09/2013
אני בן 42 ולפני כעשרה חודשים עברתי בירור מקיף בעקבות תלונה על דופק מהיר. הבירור כלל אקו, הולטר ומבחן מאמץ שיצאו תקינים בעקרון למעט סינוס טכיקרדיה ו-early repolarization . לאחרונה אני חש בפעימות בלתי סדירות מפחידות שמציקות לי,בעיקר בערב. רציתי לשאול:
1.מה זה early repolarization ? ומה משמעותו מבחינתי?
2.האם יש צורך שוב לעבור את כל התהליך של הבירור מחדש?
בתודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות בלתי סדירות - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר30/09/2013early repolarization הינו שינוי קל באק"ג שלרוב אינו דורש התייחסות (אך רצוי להתיעץ עם רופא המשפחה אם יש להפנותך ליעוץ לאלקטרופיזיולוג). פעימות מוקדמות הן לרוב חסרות משמעות ואין צורך לעבור את כל הברור שנית אלא רק לדווח לרופא המשפחה ולשאול לדעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימה מוקדמת
מיכה17/12/2013אני חש בפעימה מוקדמת בעיקר אחרי האוכל אפילו ארוחות קלות לפעמים זה לוקח 3-4 שעות עד שזה מפסיק
עברתי בדיקות אקו לב הולטר ולב במאמץ הכל תקין עברתי גם כל הבדיקות בקיבה גם כן תקינות
האם בגלל התכיפות של הפעימה החסרה כמעט כל יום לכמה שעות כדאי לקחת טיפול תרופתי סוטלול או קרדיולוק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)