טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 32, אם ל-2 ילדים, ביצעתי בדיקת הולטר של 48 שעות לאור חולשה שאני סובלת ממנה תקופה והרגשת פעימות מוקדמות שמציקה לי, אני מודאגת מאוד מהממצאים ואודה לעזרתכם בעניין (בדיקת אקו לב תקינה וכך גם בדיקות הדם) להלן תוצאות ההולטר: normal beats- 113019 bradycardia- 4 dropped beats- 14 ventricular- 27 vpb's- 23 qrs- 115337 paced beats- 2142 נצפו סה"כ 23 פעימות חדריות מוקדמות עם דפוס QRS שונה. בערב ובלילה נרשמו 14 הפוגות קצרות עקב סינוס אריתמיה, דום/חסם סינוס-עלייה מדרגה שנייה. הובחנה פעימה פרוזדורית מוקדמת אחת עם היתאוששות מאוחרת של קישרית הגת אחריה. שאר - ב.מ.פ. הקצב הבסיסי: קצב סינוס
מהירות מינימלית: 53
מהירות מקסימאילית: 156
מהירות ממוצעת: 76
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר