טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני בת 35 אמא לשני ילדים אחרי אבלציה שלא הצליחה . הרופאים החליטו שאני זקוקה לדפיברילטור. בבקשה אם משהו יכול לספר לי איך החים מתנהלים עם זה ? כמה מכות חשמל מקבלים ? איך בכלל אפשר לתפקד עם זה שאני אמא לשני בנים שצריך להתרוצץ אחריהם כל הזמן . האם אפשר לנהוג עם זה ? האם יש קבוצות תמיכה למושתלי דפברילטור? אשמח לשמוע עצות/התמודדות ביום יום . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר לחיות עם דפיברילטור חיים (כמעט) רגילים כולל ריצה אחר ילדים וללא מכות לא מוצדקות וניתן לנהוג (החל ממספר חודשים לאחר ההשתלה). מאחר שהשתלת דפיברילטור בגילך אינה שכיחה, האם קבלת חוות דעת נוספת על הצורך בהשתלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר