טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בשתי אבלציות שעברתי במרפאתכם התגלו מספר מוקדים שחלקם לא ניתן היה לצרוב והתקפי svt שמהם סבלתי חזרו. טופלתי בנורמיטן 50 מ"ג שהצליח למנוע את ההתקפים. בשנה האחרונה החליפו לי את הנורמיטן בקרדילוק בטענה שהקרדילוק פחות משפיע על המוח ויש לו פחות תופעות לוואי. אני נוטלת בבוקר ובערב 2.5 מ "ג אני סובלת מתופעות לוואי כגון :הפרעות שינה מדופק נמוך 50 ומלחץ דם נמוך בערב 90/57, כאב ראש ,עייפות וחולשה. 1.האם ניתן להפסיק את נטילת המנה בערב וליטול אך ורק בבוקר ולעשות זאת במיידי או בהדרגה? 2.לחילופין האם עלי להקטין את המנה בערב ל-1.25 מ"ג?
המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר