מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות עם מטופלים שטופלו באבלציהישראל02/11/2013
אני בן 66 מאז 3 חודשים הגעתי ל 5 אשפוזים אחת לשבועיים עקב רפרופים ופרפורי פרוזדורים ודופק של 120-150 .
טופלתי ברטמיקס 300 מ"ג ועקב חזרת הפיפורים הועלה ל 450 מ"ג ליום+אספרין .
מכיון שאני מאד עייף בקשתי לבדוק החלפת התרופות ומזה חודש מטופל ב 300 מ"ג טמבורקור, 5 מ"ג קרדילוק ו100 אספרין.
מזה שבועיים ללא פרפורים.
דופק 55-57 לחץ דם 100 על 65
אני סובל מעייפות רבה במשך כל היום וירידה משמעותית ביכולת גופנית שהייתה לי לפני הפרפור הראשון..
מאז הפרפור השני הוצע לי לשקול אבלציה.
גם בהתייעצות האחרונה לפני שבוע קבלתי הסברים על היתרונות והסיכונים שבהתערבות ע"י אבלציה.
אני מעוניין לקבל מידע על הסיכונים וההיתרונות של אבלציה ובעיקר לשוחח עם מטופלים שטופלו עי אבלציה.
היכן אוכל לקבל מידע על מטופלים
בתודות מישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות עם מטופלים שטופלו באבלציה - תגובה
פרופ` דוד רוט02/11/2013בשל חובת הסודיות הרפואית אין באפשרותי לתת לך פרטים של מטופלים שעבור אבלציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה
שגב03/11/2013לפי שאלות בפורמים וקריאת פירסומים של מח' קרדיולוגיות(כמו למשל בי"ח נהריה) האבלציה מצליחה רק בין % 70 ל-% 80 ,
קרדיולוג מהיחידה להפרעות קצב בבית חולים רבין וקרדיולוג בכיר מאיכילוב אמרו לי שבמקרים רבים הפרפורים חוזרים לאחר האבלציה.
הטמבוקור יעיל בהרבה מהריטמיקס והפרוקור,אלא שבישראל לא יעילות התרופה קובעת אלא מחירה,הטמבוקור הולך ונעלם מבתי המרקחת, הרוקחים מספרים שהפסיקו לייבא אתו בגלל מחירו.
אני לא רופא-אבל כמויות הטמבוקור שאתה נוטל(300 מ"ג ליום) נראות גבוהות מאוד,אני מציע לך להתייעץ עם הקרדיולוג שלך ,בשום מקרה לא בהחלטה שלך,להחליף את הטמבוקור(גם ככה מפסיקים לייבאו)במולטאק(MULTAQ )ואת הקרדילוק בנורמיטן,לפני שאתה מגיע לאבלציה.
אני חוזר ומדגיש,אני לא רופא ולא ממליץ על שום תרופה,אלא לבדו עם הקרדיולוג שלך.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה
עינב06/11/2013אני ביצעתי אבלציה שלא צלחה .
רק לאחר שביצעתי אותה הבנתי שאם ההפרעת קצב לא מסוכנת מידי אז לא כדאי להיכנס לאבלציה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה נכשלה
מוישיק24/11/2013לפני כ- 8 שנים התגלה אצלי פרפור פרוזדורים. רק 1,200מ"ג ריתמקס מנעו את הפרפור.
לפני כ- 3 שנים עברתי אבלציה ע"י פרופ' מיכה אלדר. הטיפול נכשל! (שלא לדבר על הרופא המכובד). המשכתי עם 1,200מ"ג ריתמקס ליום.
לפני כ- 3 חודשים התוודעתי לנושא חוסר במגנזיום והקשר לפרפור.
מדהים!!!!! אני ממליץ לקרוא - יש הרבה חומר על זה!
התחלתי לקחת תוסף מגנזיום (כ- 600מ"ג ליום). הורדתי את הריתמקס בהדרגה עד אפס. כן, אני לא לוקח יותר ריתמקס וללא פרפורים כבר 3 חודשים!
לציין שאף אחד מהרופאים והקרדיולוגים שטיפלו בי, לא הזכיר ולו ברמז את המגנזיום.
מפתיע? מדהים? מוזר? משונה? - נכון!
אני לא רופא. אבל אני ממליץ בחום למפרפרים לקרוא ברשת על הנושא
אולי הצלתי/עזרתי בכך נפש אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
עזיז09/01/2014כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)