מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לקרדילוג או נורמיטןשגב03/11/2013
בן-64 סובל מיתר לחץ דם,הפרעות קצב והפרעות שינה,להפרעות הקצב קיבלתי קרדילוק וטמבוקור שמטפלי טוב בבעיה,אלא שמסתבר שהקרדילוק פוגע לי קשות בתפקוד המיני(הקרדילוק-מוחק את השפעת הסיאליס).
הקרדיולוג החליף לי את הקרדילוק בנורמיטן,אלא שהנורמיטן גם הפריע בתפקוד המיני ובנוסף גורם לי לכאבי שרירים במשך יומיים בכל שריר שאני מאמץ ,(אם אני עושה אימוני הליכה,או עבודות בגינה).
האם יש תרופות "ידידותיות" יותר מהקרדילוק,או הנורמיטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לקרדילוג או נורמיטן - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר03/11/2013מציע שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך לגבי פרופפנון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד פרופ' אלדר-לפי מה שהספקתי
שגב04/11/2013להבין מהתרופות למניעת פרפור פרוזדורים,הפרופפנון היא תרופה למניעת הפרעות קצב כמו פרוקור וריתמקס(רק השמות שונים) ,במקום הריתמקס שקבלתי בחודשיים הראשונים אחרי גילוי המחלה,הקרדיולוג שלי החליף לי את הריתמקס לטמבוקור ועם הטמבוקור אין לי שום תופעות לוואי.
הבעיה שלי היא עם הקרדילוק,או הנורמיטן שהם התרופה השניה נגד הפירפורים המיועדת להוריד את קצב הלב,
כמו שכתבתי בפנייתי הקודמת,הקרדילוק פוגע לי בתפקוד המיני ומוחק לי את השפעת הסיאליס ואפילו את השפעת הלויטרה החדשה(המסיסה),גם הנורמיטן(שקיבלתי במקום הקרדילוק)משפיע לרעה על התפקוד המיני ובנוסף הוא גורם לי לכאבי שרירים,יתר על כן,למרות שהורדתי את המינון בנורמיטן(בהמלצת רופא המשפחה) מ-12.5 מ"ג ל-6.25 מ"ג ,כאבי השרירים לא פסקו.
מבקש עצתך לתרופה אחרת במקום הקרדילוק/נורמיטן.
הערה-תרופות אחרות שאני לוקח,נורווסק ללחץ דם ,סירקדין+ קסנקס להפרעות שינה,מנירין לפרוסטטה.עם תרופות אלה אין לי תופעות לוואי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד פרופ' אלדר-לפי מה שהספקתי - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר04/11/2013תבדוק עם הרופא שלך אפשרות להחליף חוסם ביתא בחוסם סידן (כגון ורפמיל או דילטיאזם), שבדומה לחוסמי ביתא מאיטים את קצב הלב ואינם פוגעים בתפקוד המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-פרופ' אלדר.
שגב04/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק
שושנה22/04/2014שלום. קראתי את העלון המצורף לקרדילוק, לאחר שנת שימוש יצאתי מההלם וקראתי. לתדהמתי התברר שזוהי תרופה לאי ספיקת לב.מותר להפסיק את הנטילה? לעניות דעתי אין לי אי ספיקת לב. התלוננתי על דפיקות לב בלבד. האם זו סיבה לקחת תרופה, סתם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק - תגובה
פרופ` דוד רוט22/04/2014אין סיבה לבהלה. לתרופות רבות יש מספר התוויות. קרדילוק למשל יכל לשמש כטיפול בלחץ דם גבוה, כטיפול בדפיקות לב, כטיפול ברעד בלתי נשלט בידיים וגם כטיפול באי ספיקת לב. את ככל הנראה קיבלת את הקרדילוק כטפול בדפיקות הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק
שושנה22/04/2014שלום ותודה על תגובתך. אכן נבהלתי מאד. כמה שאלות:
האם הלב לא ניזוק מנטילת תרופות לאי ספיקת לב כשאין אי ספיקת לב?
למה בכלל ליטול קרדילוק. לא מפריע לי ענין דפיקות הלב. אלא אם כן זה מסוכן וכדאי למנוע אותן??
אגב, אינני מרגישה כל שינוי מנטילת הקרדילוק. לכן בדקתי בעלון. בעצם מדוע אני נוטלת? סתם?
אני בכלל נגד הכנסת חומרים כימיים לגוף ללא סיבה מוצדקת.
הסכמתי ליטול אספירין וסטטינים כי הבנתי את ההיגיון שבכך.
ויוטירוקס, כי אין לי ברירה. אני לוקה בתת-תריסיות ואין מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק - תגובה
פרופ` דוד רוט22/04/2014קרדילוק לא גורם נזק ללב,
כדי לדעת אם את יכולה להפסיק את הקרדילוק יש לדעת מהיא הסיבה לדפיקות הלב, עלייך להתיעץ בנושא זה עם הרופא שרשם לך את הקרדילוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)