מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה ליעוץ דחוףהדס07/11/2013
שלום אני בת 30 בריאה בדכ.
סובלת מהפרעות קצב לב בא והולך לזמנים קצרים מאד
מספר פעימות שיוצאות מהקצב ומיד חוזר להיות תקין כ4 שנים מצב זה נמשך .קרדיולוג לא מצא משהו חריג.אקו לב תקין מלפני שנה .לחץ ריאתי 35 גבולי.
לפני כ 5 חודשים לערך התחליתי לסבול מקושי בהכנסת אויר לפני שאני נרדמת בלילה או שזה מעיר אותי משינה ואני נושמת נורא עמוק הרגשה של חנק )( יכול לקרות גם בשנת צהרים)ובנוסף הדופק נורא מהיר בזמן שזה קורה לי ולפעמים יש מעט לחץ במצח כאב ראש קל (לא תמיד) שאלתי:האם מקרה כזה אופיני למשהו לבבי? מה המלצתך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה ליעוץ דחוף - תגובה
פרופ` דוד רוט08/11/2013לא ציינת מהי הפרעת הקצב. אם מדובר בפעימות מוקדמות אני מסכים עם הקרדיולוג שלך שאין בכך כל סכנה בקשר ללחץ הראתי הגבולי כדאי לחזור על אקו לודא שאין עליה בלחץ הראתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר רוט :
הדס08/11/2013תודה שענית לי
כנראה מדובר בפעימות מוקדמות לא ממש ידוע
האם לחץ ריאתי 35 נחשב תקין?
ובקשר לקושי בנשימה שכתבתי יכול להיות קשור לרקע לבבי??תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר רוט : - תגובה
פרופ` דוד רוט09/11/2013אם לא אובחנה הסיבה לדפיקות הלב כדאי לבצע הולטר או בדיקת לופ רקורדר כדי לאבחן אם מדובר בהפרעת קצב ומאיזה סוג. אם בדיקת האקו תקינה ולחץ ראת 35 ממ״כ לא סביר שקוצר הנשימה נובע מסיבה לבבית. לחץ ראתי של 35 הוא גבוה גבולי לכן יש לבצע אקו מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!!
הדס09/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)