טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום .בן 49,בעקבות ארוע בודד של פרפור פרוזדורים לפני 5 שבועות ,הומלץ לי אספירין 100 מ"ג ליום.מאחר שאני ברמת סיכון נמוכה הרופאים איתם התייעצתי היו חלוקים בדבר הצורך בנטילת אספירין מעבר ל-30 ימים.נטלתי טבעפרין עד היום שזה לקראת תום ה-30 ימים וזה גורם לי תופעות לוואי לא נעימות כגון בחילות תעוקה ולפעמים קוצר נשימה . האם אני בכלל צריך לקחת אספירין ב-CHADS2=0 האם יש הבדל בין אספירין לתרופה הגינרית שנתנו לי טבעפרין לרבות בנושא תופעות הלוואי ? האם הפחתת המינון ל-75 מ"ג תפחית תופעות לוואי? אודה עבור עצתכם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר