טיפול בקרדילוק וטמבוקור ופעילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקרדילוק וטמבוקור ופעילות
    שגב
    27/12/2013

גופנית.
    באתר של בית החולים סוראסקי במאמר על מחלת הלב-פרפור פרוזדורים,אחת ההמלצות היא לעשות פעילות גופנית כי היא מטיבה עם המחלה.

אני בן 64 ,סובל מפרפור התקפי,מטופל ב-2.5 מ"ג פעם ביום + 100 מ"ג קרדילוק פעמיים ביום(עברתי מ-1.25 מ"ג קרדילוג + 100 מ"ג טמבוקור רק לפני 3 שבועות-הקרדיולוג הכפיל את כמות התרופות בעקבות התקף).
    השבוע הבנתי ששילוב של קרדילוק וטמבוקור "גורם לדיכוי מצטבר של שריר הלב",

ואת זה חשתי בפועל-כשלקחתי-1.25 מ"ג קרדילוק+ 100 מ"ג טמבוקור,הלכתי על הליכון בקצב של-5 קמ"ש,הדופק שלי הגיע תוך -40 דקות ל-120-118 פעימות בדקה,היום אחרי 3 שבועות שאני נוטל כפול,גם אחרי הליכה של שעה רצוף בקצב של 5 קמש,הדופק בשיא הגיע ל 84-86 פעימות בדקה.

אני עוסק בהליכה שנים רבות ובעבר הלכתי למרחקים עד 15-16 ק"מ בקצב של 6-7 ק"מ בשעה פעמיים עד שלוש בשבוע.

השאלה שלי :-היא האם הטיפול בכדורים ופעילות גופנית לא סותרים זה,את זה?,האם עלי הפסיק/למתן,להתיעץ עם רופא מקצועי בתחום הספורט?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בקרדילוק וטמבוקור ופעילות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    27/12/2013

הטיפול התרופתי לא מהווה סיבה להפסיק פעילות גופנית. פעילות גופנית מומלצת לרוב המכריע של האנשים, אם נהגת ללכת כפי שאתה מציין אין כל סיבה להפסיק זאת בשל הטיפול התרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-ד"ר רוט.

שגב
    27/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו