מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה תפקיד של קרדילוק בטיפול בהפרעות קצב?שושנה02/01/2014
שלום. מה תפקיד של קרדילוק בטיפול בהפרעות קצב? לא בתסמינים אלא בבעיה בעצמה. קרדילוק יכול לווסת את הפרעות הקצב ולהביא אותן לנורמה? עברתי בדיקת קולונוסקופיה ושמעתי את פעימות הלב שלי. זה היה נורא מפחיד. הן ממש לא אחידות. אני מטופלת בקרדילוק ובאספירין. עברתי לפני שנה המון בדיקות עם כל מיני מכשירים בבית וגם ארגומטריה ואקו לב. הקרדיולוג שלי החליט שאין פרפור חדרים. מזה חששתי. בכל זאת קצב הלב שלי לא סדיר באופן מאד בולט. האם זה מסוכן ואיך קרדילוק ואספירין מגינים עלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדילוק - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר02/01/2014קרדילוק מאיט אתקצב הלב התקין וכן של הפרעות קצב מסויימות, ולעיתים אף מונע הפרעות קצב. עם זאת הוא אינו עוזר למנוע סימפטומים בכל הפרעות הקצב. לא נראה שאת בסיכון, אך כיוון שנראה שהקרדילוק לא עוזר לך, כדאי להתייעץ עם קרדיולוג לגבי חלופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק
שושנה02/01/2014שלום ותודה רבה על תשובה מיידית ונעימה. אני נוטלת את המינימום. אולי צריך להוסיף על המינון. יש לי מעצורים בצריכת תרופות ואני משתדלת לא להיות בית מרקחת מהלך. יחד עם זאת "לב" איננו "רגל" ואם צריך להגדיל מינון אעשה זאת. אפשר להיוועץ בך בתור דעה שניה? האם הינך רשום במאגר רופאים המקבלים פציינטים באופן פרטי במסגרת פלטינום של כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדילוק - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר02/01/2014אני מקבל רק באופן פרטי (1500שח לביקור) והמטופל מקבל החזר מהכללית (נראה לי שעד ~ 600שח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה שניה
שושנה02/01/2014תודה רבה. איפה? ברמת השרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)