מה תפקיד של קרדילוק בטיפול בהפרעות קצב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה תפקיד של קרדילוק בטיפול בהפרעות קצב?
    שושנה
    02/01/2014

שלום. מה תפקיד של קרדילוק בטיפול בהפרעות קצב? לא בתסמינים אלא בבעיה בעצמה. קרדילוק יכול לווסת את הפרעות הקצב ולהביא אותן לנורמה? עברתי בדיקת קולונוסקופיה ושמעתי את פעימות הלב שלי. זה היה נורא מפחיד. הן ממש לא אחידות. אני מטופלת בקרדילוק ובאספירין. עברתי לפני שנה המון בדיקות עם כל מיני מכשירים בבית וגם ארגומטריה ואקו לב. הקרדיולוג שלי החליט שאין פרפור חדרים. מזה חששתי. בכל זאת קצב הלב שלי לא סדיר באופן מאד בולט. האם זה מסוכן ואיך קרדילוק ואספירין מגינים עלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרדילוק - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    02/01/2014

קרדילוק מאיט אתקצב הלב התקין וכן של הפרעות קצב מסויימות, ולעיתים אף מונע הפרעות קצב. עם זאת הוא אינו עוזר למנוע סימפטומים בכל הפרעות הקצב. לא נראה שאת בסיכון, אך כיוון שנראה שהקרדילוק לא עוזר לך, כדאי להתייעץ עם קרדיולוג לגבי חלופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק

שושנה
    02/01/2014

שלום ותודה רבה על תשובה מיידית ונעימה. אני נוטלת את המינימום. אולי צריך להוסיף על המינון. יש לי מעצורים בצריכת תרופות ואני משתדלת לא להיות בית מרקחת מהלך. יחד עם זאת "לב" איננו "רגל" ואם צריך להגדיל מינון אעשה זאת. אפשר להיוועץ בך בתור דעה שניה? האם הינך רשום במאגר רופאים המקבלים פציינטים באופן פרטי במסגרת פלטינום של כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרדילוק - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    02/01/2014

אני מקבל רק באופן פרטי (1500שח לביקור) והמטופל מקבל החזר מהכללית (נראה לי שעד ~ 600שח).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה שניה

שושנה
    02/01/2014

תודה רבה. איפה? ברמת השרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו