מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרזודיל והפרעות קצב.שגב16/01/2014
בנוסף להפרעות קצב התקפיות אני סובל מהפרעות שינה,להפרעות קצב אני נוטל 2.5 מ"ג קרדילוק פעם ביום + 50 מ"ג טמבוקור פעמיים ביום,להפרעות שינה אני נוטל 1 מ"ג קסנקס לפני השינה,
מאחר והקסנקס הולך ומאבד השפעתו נתן לי רופא להפרעות שינה כדור בשם טרזודיל,להפתעתי אני קורא בפורומים שטרזודיל עלול לגרום להפרעות קצב בלב ואתר בשם מל"מ(מתמודדים למען מתמודדים) המסקר באופן חיובי את תרופת הטרזודיל כותב ש "חולים עם בעיות לב אסור להם לקחת את התרופה לפני קבלת אישור מקרדיולוג",
שאלתי-מה עמדתכם בנושא.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרזודיל והפרעות קצב. - תגובה
פרופ` דוד רוט18/01/2014הסיכון להפרעות קצב לב בשל טרזודיל קטן. התרופה אסורה בחצי שנה ראשונה לאחר התקף לב. אך מותרת לאחר מכן.
אתה מציין כי אתה נוטל טמבוקור: השילוב של טמבוקור וטרזודיל לא מומלץ כיון שעלול לגרום להפרעות קצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ד"ר דוד רוט
שגב19/01/2014תודה על התשובה המהירה והחד משמעית בעניין הטרזודיל והטמבוקור,
ושאלת המשך,במידה ואני חוזר ליטול ריטמקס במקום הטמבוקר,האם אפשר יהיה לקחת ריטמקס עם הטרזודיל.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ד"ר דוד רוט - תגובה
פרופ` דוד רוט19/01/2014כן. ריתמקס וטרזודיל ניתן לקחת. אין בינהם אנטראקציה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)