טרזודיל והפרעות קצב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרזודיל והפרעות קצב.
    שגב
    16/01/2014

בנוסף להפרעות קצב התקפיות אני סובל מהפרעות שינה,להפרעות קצב אני נוטל 2.5 מ"ג קרדילוק פעם ביום + 50 מ"ג טמבוקור פעמיים ביום,להפרעות שינה אני נוטל 1 מ"ג קסנקס לפני השינה,
    מאחר והקסנקס הולך ומאבד השפעתו נתן לי רופא להפרעות שינה כדור בשם טרזודיל,להפתעתי אני קורא בפורומים שטרזודיל עלול לגרום להפרעות קצב בלב ואתר בשם מל"מ(מתמודדים למען מתמודדים) המסקר באופן חיובי את תרופת הטרזודיל כותב ש "חולים עם בעיות לב אסור להם לקחת את התרופה לפני קבלת אישור מקרדיולוג",

שאלתי-מה עמדתכם בנושא.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרזודיל והפרעות קצב.

הוספת תגובה

• טרזודיל והפרעות קצב. - תגובה

פרופ` דוד רוט
    18/01/2014

הסיכון להפרעות קצב לב בשל טרזודיל קטן. התרופה אסורה בחצי שנה ראשונה לאחר התקף לב. אך מותרת לאחר מכן.
    אתה מציין כי אתה נוטל טמבוקור: השילוב של טמבוקור וטרזודיל לא מומלץ כיון שעלול לגרום להפרעות קצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ד"ר דוד רוט

שגב
    19/01/2014

תודה על התשובה המהירה והחד משמעית בעניין הטרזודיל והטמבוקור,

ושאלת המשך,במידה ואני חוזר ליטול ריטמקס במקום הטמבוקר,האם אפשר יהיה לקחת ריטמקס עם הטרזודיל.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ד"ר דוד רוט - תגובה

פרופ` דוד רוט
    19/01/2014

כן. ריתמקס וטרזודיל ניתן לקחת. אין בינהם אנטראקציה משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו