מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבלציהרון13/02/2014
פרופסור אלדר,
מודה לך על התגובה המהירה.
היו שתי שאלות שלא ענית ,
אשמח לקבל תשובה.
1.עשיתי אבלציה לפני שבוע ומעולם לא היו לי התקפים של הפרעות קצב במהלך היום כמו שיש לי אחרי האבלציה .
האם זה כשל של האבלציה כלומר פגעו בסיב הולכה אחר, או שסתם העירו את הsvt ?
או שלוקח זמן לחזור למצב ההתחלתי , טרם כניסתי לאבלציה?
2.האם באמת יצליכו בפעם השנייה בהרדמה כללית ?
יש לציין שעבדו עליי 4 שעות .האם זה דבר שקורא ומזמינים את החולה לפעם ,שנייה?
ומאחר ואמרו שהלב צריך לנוח , נאמר לי לחזור פעם שנייה .
3האם ההפרעה שממנה שאני סובל מסוכנת? הלב עובד קשה רץ מהר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבלציה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר13/02/2014יתכן שאכן זו תוצאה של פגיעה חלקית בסיב הנוסף. קרוב לודאי הבעיה אינה מסוכנת. לעתים נכשלים באבלציה, ואז יש לחזור ולנסות. איני יודע אם יצליחו בפעם השניה (עם או בלי הרדמה). לעתים מטופלים מחליטים לנסות מרכז אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר13/02/2014יתכן שאכן זו תוצאה של פגיעה חלקית בסיב הנוסף. קרוב לודאי הבעיה אינה מסוכנת. לעתים נכשלים באבלציה, ואז יש לחזור ולנסות. איני יודע אם יצליחו בפעם השניה (עם או בלי הרדמה). לעתים מטופלים מחליטים לנסות מרכז אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)