אלקטרופיזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלקטרופיזי
    איציק
    27/02/2014

שלום יש לי מספר שאלות :לפני כמה חודשים הרגשתי הפרעות בקצב הלב הרופא הפנתה אותי למספר בדיקות אקג שיצא תקין, בדיקת מאמץ שיצאה תקינה ללא עדות לאריטמיה או אסכמיה עם crbbb ולחץ דם שטוחה עם כושר טוב מאד, בדיקת דם תקינה , ואקו לב תקין , בדיקת הולטר שיצאה עם vt מספר VPB's . השאלה היא עם היה לי הפרעות בקצב לב למה לא הופניתי לאלקטרופיזיולוגיה? והאם בכל זאת מומלץ לי לבצע תבדיקה הזאת למרות הממצאים התקינים? ולמי היא מיועדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלקטרופיזי

הוספת תגובה

• אלקטרופיזי - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    27/02/2014

באופן כללי לא מבצעים בדיקה אלקטרופיזיולוגית בנוכחות תפקוד לב תקין. כנראה עקב כך לא נשלחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלקטרופיזי

איציק
    27/02/2014

ועוד שאלה אחת רציתי לדעת אם יש בדיקה אלקטרופיזיולוגיה לא פולשנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלקטרופיזי - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    27/02/2014

לא, הבדיקה פולשנית,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו