טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 19 בריא אחרי אירוע של התעלפות בדיקת אקו תקינה בדיקת הולטר לב תוצאות להלן: הפרעות קצב חדריות נצפו 2 בודדים הפרעות קצב על חדריות הפרעות הולכה , שינוים משמעותיים בקטע st לא נצפו. בשעות הערב נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות עד 145 לדקה בשעות הלילה בוקר נצפו קטעי סינוס ברדקרדיה במהירות מינמלית של 37 לדקה. האם הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש לחשוש שיש סינוס 37 בלילה ובבוקר. כפי שכבר כתבתי בשאלה. באופן כללי אני מרגיש מצויין רץ 2 קילומטר ב7 דקות. אך אני חושש בגלל ההתעלפות שהיתה לי לפני חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר