טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ! מזה כשבועיים התחלתי לחוש בפעימות לב חזקות ומורגשות ככל הנראה פעימה מוקדמת עברתי בדיקת א.ק.ג והבדיקה יצאה תקינה אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ביצעתי בדיקה והיא יצאה תקינה ובנורמה ואני חייבת לציין שאני סובלת כבר מספר שנים מתת פעילות ובמשך כל השנים לא היו תופעות לוואי ! הפעימות האלה מאוד מפריעות הן מופיעות לאורך כל היום וגם בלילה כל כמה שניות ... רציתי לדעת אם זה חולף ? האם יש סיכונים ? והאם ייתכן שזה מגיע מבעיית קיבה מסויימת ? בנוסף חייבת לציין שאני לא מעשנת לא שותה אלכוהול ושותה כוס קפה ביום ! תודה רבה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעימות מוקדמות אינן מסוכנות למרות שעלולות לגרום לתחושה לא נעימה. כדאי שתעברי בדיקת הולטר קצב לב כדי לאשר שאכן מדובר בפעימות מוקדמות, כיון שלפי תאורך הסיבה לפעימות שאת חשה לא אובחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר