שינויים באקג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים באקג
    רויטל
    09/05/2014

שלום
    מטופלת בל.ד ע"י קרדילוק 1.25...הנני בת 52 וסובלת מתופעות גיל המעבר כמו כן יש לי אי ספיקה מזערית של המסתם המיטרלי
    שבוע שעבר תקף אותי כאב בחזה.והפרעות קצב לכמה דק..באקג שעשו לי ראו: סינוס סדיר,ציר תקין , גל T ביפאזי ב 5-4V, צניחות ST קלות באותם חיבורים...מה זה אומר?(באמבולנס נתנו לי אספירין) האקו לפני חודשיים תקין חוץ ממה שכתבתי ועוד משהו..התחלתי לקחת הורמונים בשם ליויאל..ולוקחת חצי ואבן ביום לחרדות..לאחר שניסיתי וייפקס וציפרלקס ולא הרגשתי ממש טוב...יש תרופה מומלצת במקום ואבן?
    תודה מראש על ההתייחסות
    1. שבוע שעבר קיבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים באקג

הוספת תגובה

• שינויים באקג - תגובה

פרופ` דוד רוט
    10/05/2014

כאב בחזה יחד עם שינויים באקג עלולים לנבוע מאוטם שריר הלב. אני מניח שהאמבולנס הביא אותך לחדר מיון ואם כך בוצעו הבדיקות הדרושות לשם אבחון האם מדובר האוטם שריר הלב או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים באקג

רויטל
    10/05/2014

אכן בוצעו וגם בדיקת אינזים של הלב והכל היה תקין...אבל מה פירוש האבחנה שכתבתי לך?האם תופעה כזו יכולה להופיע בגיל המעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים באקג - תגובה

פרופ` דוד רוט
    10/05/2014

תופעות גיל המעבר לא משפיעות על תרשים האקג. במידה ואסכמיה לבבית נשללה יש לבצע אקו לב כיון שעיבוי שריר הלב למשל כתוצאה מלחץ דם גבוה עלול לגרום לשינויים באקג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים באקג-המשך

רויטל
    11/05/2014

בביה"ח שללו אירוע לבבי וגם לפני כחודשיים בצעתי אקו והכל היה תקין...ובכל זאת תוכל להסביר לי התוצאה? מה זה אומר אם הוכח שאין בעייה בלב חוץ מאי ספיקה קלה על המסתם המיטרלי מזה שנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת התייחסותך בכל מקרה

רויטל
    18/05/2014

כאמור בביח שללו אירוע לבבי...אקו לב תקין חוץ מהשינויים שכתבתי באקג ובכל זאת שלח אותי קרדיולוג לסיטי לבבי...האם יש סיבה לדאגה? יכול להיות שאקו תקין והסיטי יראה על איכסימה של שריר הלב? מודה מראש על התשובה.האם יש קשר בתופעת זרמים בידיים לכאב בחזה שנובע ממקור לבבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת התייחסותך בכל מקרה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    20/05/2014

אקו במנוחה לא שולל אסכמיה לבבית. לכן יש אפשרות שלמרות שהאקו תקין ה CT יראה הצרות בעורק כלילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו