מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים באקגרויטל09/05/2014
שלום
מטופלת בל.ד ע"י קרדילוק 1.25...הנני בת 52 וסובלת מתופעות גיל המעבר כמו כן יש לי אי ספיקה מזערית של המסתם המיטרלי
שבוע שעבר תקף אותי כאב בחזה.והפרעות קצב לכמה דק..באקג שעשו לי ראו: סינוס סדיר,ציר תקין , גל T ביפאזי ב 5-4V, צניחות ST קלות באותם חיבורים...מה זה אומר?(באמבולנס נתנו לי אספירין) האקו לפני חודשיים תקין חוץ ממה שכתבתי ועוד משהו..התחלתי לקחת הורמונים בשם ליויאל..ולוקחת חצי ואבן ביום לחרדות..לאחר שניסיתי וייפקס וציפרלקס ולא הרגשתי ממש טוב...יש תרופה מומלצת במקום ואבן?
תודה מראש על ההתייחסות
1. שבוע שעבר קיבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים באקג - תגובה
פרופ` דוד רוט10/05/2014כאב בחזה יחד עם שינויים באקג עלולים לנבוע מאוטם שריר הלב. אני מניח שהאמבולנס הביא אותך לחדר מיון ואם כך בוצעו הבדיקות הדרושות לשם אבחון האם מדובר האוטם שריר הלב או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים באקג
רויטל10/05/2014אכן בוצעו וגם בדיקת אינזים של הלב והכל היה תקין...אבל מה פירוש האבחנה שכתבתי לך?האם תופעה כזו יכולה להופיע בגיל המעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים באקג - תגובה
פרופ` דוד רוט10/05/2014תופעות גיל המעבר לא משפיעות על תרשים האקג. במידה ואסכמיה לבבית נשללה יש לבצע אקו לב כיון שעיבוי שריר הלב למשל כתוצאה מלחץ דם גבוה עלול לגרום לשינויים באקג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים באקג-המשך
רויטל11/05/2014בביה"ח שללו אירוע לבבי וגם לפני כחודשיים בצעתי אקו והכל היה תקין...ובכל זאת תוכל להסביר לי התוצאה? מה זה אומר אם הוכח שאין בעייה בלב חוץ מאי ספיקה קלה על המסתם המיטרלי מזה שנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת התייחסותך בכל מקרה
רויטל18/05/2014כאמור בביח שללו אירוע לבבי...אקו לב תקין חוץ מהשינויים שכתבתי באקג ובכל זאת שלח אותי קרדיולוג לסיטי לבבי...האם יש סיבה לדאגה? יכול להיות שאקו תקין והסיטי יראה על איכסימה של שריר הלב? מודה מראש על התשובה.האם יש קשר בתופעת זרמים בידיים לכאב בחזה שנובע ממקור לבבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת התייחסותך בכל מקרה - תגובה
פרופ` דוד רוט20/05/2014אקו במנוחה לא שולל אסכמיה לבבית. לכן יש אפשרות שלמרות שהאקו תקין ה CT יראה הצרות בעורק כלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)