האם מגנזיום מונע פרפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מגנזיום מונע פרפור פרוזדורים
    שגב
    24/05/2014

/פעימות מוקדמות?
    בהמשך לשאלתי מ-9/5 ותשובת ד"ר דוד רוט מ-10/5 שכנראה היו לי פעימות מוקדמות ,בתאריך 11/5 בבוקר,לפני שיצאתי לאימון ההליכה נטלתי בנוסף לקרדילוק(2.5 מ"ג) ולטמבוקור(50 מ"ג) גם-400 מ"ג מגנזיום ציטרט כי הרגשתי כיווצים בשרירי הרגלים לפני האימון,אחרי האימון בדקתי לחץ דם ,הפרעות קצב,או פעימות מוקדמות ולא נתגלה שום סימן לא בבדיקה בעורק הצוואר ולא ע"ג הצג של המכשיר לבדיקת ל"ד,הנחתי כי זה בגלל האימון,בדקתי בערב מס' פעמים ואין שום סימן,למחרת שוב נטלתי -400 מ"ג מגנזיום לפני האימון ,לאחר האימון ובמשך היום שוב אין סימנים,ביום השלישי לא התאמנתי(אחרי כל 2 -3 ימים ברצף אני נח יום אחד)אבל נטלתי את המגנזיום ובמהלך היום,גם ללא האימון לא הופיעו שום סימנים וכך עד היום,אין שום סימן להפרעות כל שהן,בתחילת השבוע האחרון אף ירדתי במינון של הטמבוקור מ-100 מ"ג ל-50 מ"ג (לוקח רק פעם ביום)אבל ממשיך לקחת-400 מ"ג מגנזיום ציטרט כל יום ואין שום הפרעות.

עלי לציין שמתאריך 29/4 ועד-11/5 היו לי פעימות מוקדמות כל יום,למרות שלקחתי יום-יום את התרופות במלואן.

2 שאלות ברשותך-א.האם יש קשר בין המגנזיום להעלמות הסימנים?ׁׁׁ(כתב כאן מישהו לפני מס' חודשים שתקופה ארוכה סבל מ-פ.פ. ונטל כמויות עצומות של טמבוקור וזה לא עזר ורק אחרי שנעשתה לו בדיקת כמות המגנזיום בגוף ונתגלה חוסר במגנזיום ולקח כמויות גדולות של מגנזיום,-הפסיקו לו הפרפורים.
    ב.איך אפשר לבדוק חוסר מגנזיום בגוף?.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מגנזיום מונע פרפור פרוזדורים - תגובה

פרופ` דוד רוט
    25/05/2014

ניתן לשלוח בדיקת דם לרמת מגנזיום דרך מעבדת קופת החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רוט -תודה על התשובה

שגב
    26/05/2014

לגבי בדיקות מגנזיום בדם.

ומה לגבי נטילת מגנזיום פעימות מוקדמות?אני מדגיש,במשך שבועיים ,למרות שנטלתי קרדילוק+ טמבוקור הפעימות המוקדמות המשיכו עד שנטלתי מגנזיום למניעת התכווצויות באימון הליכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• - תגובה

פרופ` דוד רוט
    26/05/2014

לא ידוע לי כי מגנזיום מונע פעימות מוקדמות.
    אולי אם מדובר באדם עם חסר במגנזיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר רוט.

שגב
    27/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו