מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מגנזיום מונע פרפור פרוזדוריםשגב24/05/2014
/פעימות מוקדמות?
בהמשך לשאלתי מ-9/5 ותשובת ד"ר דוד רוט מ-10/5 שכנראה היו לי פעימות מוקדמות ,בתאריך 11/5 בבוקר,לפני שיצאתי לאימון ההליכה נטלתי בנוסף לקרדילוק(2.5 מ"ג) ולטמבוקור(50 מ"ג) גם-400 מ"ג מגנזיום ציטרט כי הרגשתי כיווצים בשרירי הרגלים לפני האימון,אחרי האימון בדקתי לחץ דם ,הפרעות קצב,או פעימות מוקדמות ולא נתגלה שום סימן לא בבדיקה בעורק הצוואר ולא ע"ג הצג של המכשיר לבדיקת ל"ד,הנחתי כי זה בגלל האימון,בדקתי בערב מס' פעמים ואין שום סימן,למחרת שוב נטלתי -400 מ"ג מגנזיום לפני האימון ,לאחר האימון ובמשך היום שוב אין סימנים,ביום השלישי לא התאמנתי(אחרי כל 2 -3 ימים ברצף אני נח יום אחד)אבל נטלתי את המגנזיום ובמהלך היום,גם ללא האימון לא הופיעו שום סימנים וכך עד היום,אין שום סימן להפרעות כל שהן,בתחילת השבוע האחרון אף ירדתי במינון של הטמבוקור מ-100 מ"ג ל-50 מ"ג (לוקח רק פעם ביום)אבל ממשיך לקחת-400 מ"ג מגנזיום ציטרט כל יום ואין שום הפרעות.
עלי לציין שמתאריך 29/4 ועד-11/5 היו לי פעימות מוקדמות כל יום,למרות שלקחתי יום-יום את התרופות במלואן.
2 שאלות ברשותך-א.האם יש קשר בין המגנזיום להעלמות הסימנים?ׁׁׁ(כתב כאן מישהו לפני מס' חודשים שתקופה ארוכה סבל מ-פ.פ. ונטל כמויות עצומות של טמבוקור וזה לא עזר ורק אחרי שנעשתה לו בדיקת כמות המגנזיום בגוף ונתגלה חוסר במגנזיום ולקח כמויות גדולות של מגנזיום,-הפסיקו לו הפרפורים.
ב.איך אפשר לבדוק חוסר מגנזיום בגוף?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מגנזיום מונע פרפור פרוזדורים - תגובה
פרופ` דוד רוט25/05/2014ניתן לשלוח בדיקת דם לרמת מגנזיום דרך מעבדת קופת החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רוט -תודה על התשובה
שגב26/05/2014לגבי בדיקות מגנזיום בדם.
ומה לגבי נטילת מגנזיום פעימות מוקדמות?אני מדגיש,במשך שבועיים ,למרות שנטלתי קרדילוק+ טמבוקור הפעימות המוקדמות המשיכו עד שנטלתי מגנזיום למניעת התכווצויות באימון הליכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה
פרופ` דוד רוט26/05/2014לא ידוע לי כי מגנזיום מונע פעימות מוקדמות.
אולי אם מדובר באדם עם חסר במגנזיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר רוט.
שגב27/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)