פעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות
    גל
    27/05/2014

שלום ד"ר רוט,
    אובחנתי כסובלת מפעימות מוקדמות, בעיקר ממקור חדרי. זה מלווה גם בדופק מהיר . היה גם אירוע VT קצר (שנמשך 3 דקות). בדיקות דם תקינות. כל הפעמים שביצעתי אקו לב - יצא תקין. למעט, אי ספיקה מינימלית (שהרופא מסר שאין לזה משמעות).
    בשבועיים האחרונים התגברות משמעותית של הפעימות המוקדמות. ביצעתי שוב אקו - יצא בדיוק כמו קודמיו. אני ממש מרגישה כל פעימה מוקדמת - כך עשרות פעמים ביום.
    מחוברת ללופ ריקורדר - המזדהה כמובן את הפעימות, אך כמובן שבקצב שזה קורה איני יכולה לשדר כל פעימה. זה לא מעשי. כך שמה שאני משדרת הן למעשה 'דוגמיות'.
    נוטלת נורמיטן 25 מ"ג בהמלצת הקרדיולוג. אני מרגישה כי זה כבר לא משפיע.
    האם כדאי לשקול חלופה תרופתית? האם קרדילוק יעיל יותר? אני יודעת שיש טיפול ספציפי יותר להפרעות אלה- אך יודעת שזה גם עשוי לגרום לתופעות לוואי. האם כדאי לחזור על הבדיקות? לבצע בדיקות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    27/05/2014

כדאי שתפני לקרדיולוג מומחה להפרעות קצב (אלקטרופיזיולוג) שיעריך האם יש צורך בברור נוסף או בטיפול תרופתי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו