מבוהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוהל
    גל
    01/06/2014

שלום בן 32 מעשן עובד עבודה פיזית קשה . כבר שבוע אני מרגיש כמו לחץ קטן בחזה עם קצת קושי נשמתי . כלומר כל הזמן אני לוקיח נשימות עמוקות . לציין שאני כל שנה שנתיים עושה מבחן מאמץ ואקו שהם תקינים .
    השבוע עשו לי אגב ואמרו לי שהוא לא תקין ורשמו באקג תבנית של EARLY REPOLARIZZTION. שלחו אותו לבית חולים עשו לי בדיקת ששמה טרפולין ואמרו לי שהיא תקינה וצילום חזה .
    רופא המשפחה שלח אותי למבחן מאמץ ואקו לב . לציין כבר שבוע מרגיש כמה פעימות מוקדמות או לא יודע מה זה . אשמח להבין מה ממצא האקג EARLY REPOLARIZZTION
    האם הוא מסוכן ?אני עובד עבודה מאוד פיזית וקשה
    תודה גל
    אני מצטרף את האקג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוהל

הוספת תגובה

• מבוהל - תגובה

פרופ` דוד רוט
    02/06/2014

ממצא של רפולריזציה מוקדמת באקג אינו מסוכן. במידה ומבחן מאמץ תקין ואקו לב תקין אין בעיה לבבית כעת. העישון לעומת זאת כן מסוכן וגורם להתקף לב במיוחד בגברים צעירים. לכן כדאי להפסיק לעשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי

גוי
    02/06/2014

מה זה אומר אין בעיה לבבית ״כעת״ למה ההפרעה או הממציא הזה מביא לתקף לב או הפרעות קצב מסוכנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי - תגובה

פרופ` דוד רוט
    02/06/2014

״הכעת״ לא קשור לממצא באקג אלא לעובדה שאתה מעשן. מבחן מאמץ תקין אומר שאין חסימות בעורקי הלב בזמן ביצועו. אם ממשיכים בהרגלי חיים מזיקים כמו עישון מבחן מאמץ לא נותן תעודת ביטוח לעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו