תוצאות הולטר לב ופ. מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות הולטר לב ופ. מוקדמות
    רינה
    15/06/2014

שלום רב,
    עקב התגברות של פעימות מוקדמות מהן אני סובלת מזה כשנתיים, בעיקר ממוקד חדרי. בעבר הן היו לרוב בודדות כיום אני מרגישה היטב את הרצף זה מגיע בזוגות ושלשלות .
    נשלחתי לאקו לב חוזר (כל האחרים בעבר היו תקינים ותמיד וגם הפעם הממצאים מראים אי ספיקה מיטרלית וטריקוספידלית קלה - שהבנתי מהרופא שאין לכך משמעות). מפעם לפעם סובלת גם מדופק מהיר (עד 120) .
    בעבר היה אירוע VT קצר וחד פעמי שבעקבותיו מטופלת בנורמיטן. שלאחרונה לא כל כך עוזר לפעימות המוקדמות. דופק תקין.
    ממצאי ההולטר הראו 295 פעימות ממוקד חדרי (VPC'S) על פני היממה בזוגות ובשלשות.
    אני מרגישה על פעימה ופעימה מוקדמת כשהיא מתרחשת.
    בעיקר במנוחה. זה בא ואחריו מגיעים עוד כמה.....
    האם לאור הממצאים הללו יש מקום להחליף טיפול תרופתי? האם פעימות בזוגות ובשלשות מראות על החמרה או שיש מקום לדאגה למרות שהאקו לב תקין? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות הולטר לב ופ. מוקדמות - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    15/06/2014

ככל הנראה אין מקום לדאגה. אם הסימפטומים נסבלים רצוי לעקוב אחר תפקוד החדר באקו ולהיות במעקב קרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו