מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהטלי05/09/2014
שלום,
אני בת 34, מחלות רקע:
קרישיות יתר הומוזיגוטית לפקטור II אחרי PE' TIA ו 4 DVT.
מטופלת בקסרלטו 20 מ"ג.
תת פעילות בלוטת התריס מטופלת בסינטרואיד.
כולסטרול גבוהה מטופלת בקרסטור 40 אזיטרול 10.
יש לי פילטר בוריד הראשי IVC filter שהוחלט להשאיר אותו קבוע.
בנוסף יש לי PFO דו צדדי (שנט מימין לשמאל ומשמאל לימין) קטן והוחלט לא לסגור אותו.
הבעיה כעת:
מזה כשבועיים שיש לי דופק לא סדיר שבא והולך מלווה בחולשה לעתים פרא עילפון זה מגיע משום מקום בין בשכיבה בין בהליכה/נהיגה וכו.
אמש הייתי אצל הרופא משפחה שעשה לי מיד אק"ג שיצא תקין (חשתי טוב בזמן הבדיקה)
והפנה אותי במקביל להולטר לב וביום שלישי יש לי תור להרכיב את המכשיר.
באבחנה הוא רשם: פלפטציות.
היום אני חשה כי האי סדירות גבוהה ממה שהיה עד עכשיו ממש רועד לי הגרון ואני לא יודעת מה לעשות האם להמתין?? האם לחכות?? והאם יש מקום לדאגה.
נא עזתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
פרופ` דוד רוט05/09/2014כדי לאבחן את הבעיה יש לתעד קצב לב בזמן סמפטומים.
אם הסמפטומים מופיעים כל מספר דקות כדאי לפנות למוקד רפואי כמו טרם או מיון לניתור אקג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)