טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מרגיש לפעמים כאילו הלב מפרפר כאילו גל מגיע לגרון וכאב מוזר לשנייה בדיוק ואז אני נכנס ללחץ ומזיע לכמה שניות מפניקה וזה עובר.. אני בן 23 לא מעשן לא שותה לא שמן מה הסיכוי שזה הפרעות קצב? קראתי שזה נדיר בגיל שלי זה מפחיד אותי הדבר הזה..הייתי במיון עשו בדיקת דם ופעמיים אקג וצילום חזה והכל תקין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסמפטום שאתה מתאר אופייני לפעימה מוקדמת שהינה תופעה לא מסוכנת. כדי להגיע לאבחנה יש לנתר את קצב הלב למשל באמצעות הולטר. לשם כך פנה לרופא המשפחה או לקרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קבעתי תור בבית הרופאים ביום ראשון. עם קרדיולוג. האם הקרדיולוג יכול לתת לי את הבדיקה שהומלצה או רק רופא משפחה? שאני לא ילך סתם לקרדיולוג וישלם 120.. ולמה צריך הולטר אם זה תסמין של פעימה מוקדמץ?