בן 23 שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 23 שאלה
    אלי
    30/10/2014

אני מרגיש לפעמים כאילו הלב מפרפר כאילו גל מגיע לגרון וכאב מוזר לשנייה בדיוק ואז אני נכנס ללחץ ומזיע לכמה שניות מפניקה וזה עובר..
    אני בן 23 לא מעשן לא שותה לא שמן מה הסיכוי שזה הפרעות קצב? קראתי שזה נדיר בגיל שלי זה מפחיד אותי הדבר הזה..הייתי במיון עשו בדיקת דם ופעמיים אקג וצילום חזה והכל תקין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 23 שאלה

הוספת תגובה

• בן 23 שאלה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    30/10/2014

הסמפטום שאתה מתאר אופייני לפעימה מוקדמת שהינה תופעה לא מסוכנת. כדי להגיע לאבחנה יש לנתר את קצב הלב למשל באמצעות הולטר. לשם כך פנה לרופא המשפחה או לקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

אלי
    30/10/2014

קבעתי תור בבית הרופאים ביום ראשון. עם קרדיולוג.
    האם הקרדיולוג יכול לתת לי
    את הבדיקה שהומלצה או רק רופא משפחה? שאני לא ילך סתם לקרדיולוג וישלם 120..
    ולמה צריך הולטר אם זה תסמין של פעימה מוקדמץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    30/10/2014

כדאי להבדק על ידי קרדיולוג כיון שסביר שמדובר בפעימה מוקדמת אך כדאי להגיע לאבחנה יש לתעד את קצב הלב בזמן הסמפטומים. למשל על ידי הולטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו