טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בן 53, במהלך 3 השנים האחרונות היו לי 4 מיקרים של היפוך סינוס. בנוסף יש לי ל"ד 150/85 אחרי כדורים. במקביל אני מתעמל כ4 - 5 פעמים בשבוע, לפחות שעה. אני מקבל Concor 5g ו - Tritace 5g ) Cartia ). 1. הדופק שלי יורד 40-45, האם זה תקין? 2. האם כדי לקחת רק חצי מהמינון של ה Concor? 3. מה ההשפעה של הכדורים על האימון ושרפת הקלוריות?במהלך האימון ובהמשך היום? בברכה קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם לחץ הדם 150/85 הרי שהוא לא מאוזן היטב למרות הכדורים ויש לחזור לרופא לשיפור הטיפול התרופתי. דופק 40-45 במנוחה אינו בעיתי אם אתה חש בטוב. הכדורים לא משפיעים על שריפת קלוריות. המונח "היפוך סינוס" לא מובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר