סוטלול וריתמקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוטלול וריתמקס
    אלי
    15/01/2015

שלום רב ותודה מראש.אני בן 63 לפני 5 חודשים עברתי צנטור בלב עם שני סטנדים. כמו כן אני סובל מפרפור פרוזדורים. פעימות מוקדמות מרובות כל יום כל היום מתישות.בפעימה המוקדמת אני מרגיש כי הלב נתלש והרגשה רעה.

אני מקבל 120 מג סוטלול פעמיים ביום סהכ 240 מג סוטלול ליום לפרפור הפרוזדורים . לאחרונה הוצע לי ריתמקס או קרדילוק או דרלין להקלה של התופעות הקשות אשר גורמים לי הפעימות המוקדמות.
    האם מקובל טיפול זה משולב סוטלול עם ריתמקס או קרדילוק או דרלין.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוטלול וריתמקס

הוספת תגובה

• סוטלול וריתמקס - תגובה

פרופ` דוד רוט
    15/01/2015

השילוב של סוטלול וריתמקס לא מקובל. לסוטלול יש אפקט של חוסם בטא ולכן גם לא מקובל לשלב אותו עם קרדילוק או דרלין שהם חוסמי בטא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים ופעימות מוקדמות מתי

אלי
    16/01/2015

דוקטור שלום ותודה על התשובה המהירה. האם יש כדור ממשפחה אחרת אשר יכול לעזור ולהקל עליי את התופעות המתישות של הפעימות המוקדמות. תודה רבה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים ופעימות מוקדמות מתי - תגובה

פרופ` דוד רוט
    16/01/2015

הסוטלול עצמו הוא תרופה נגד הפרעות קצב כולל פעמות מוקדמות. התרופות האחרות מקבוצה זו כמו ריתמקס לא יותר יעילות מבחינה זו. גם תרופות חוסמות בטא כמו קרדילוק לא יותר יעילות כנגד פעימות מוקדמות.
    פעימות מוקדמות אינן מסוכנות- הן תופעה שפירה ושכיחה ועדיף ללמוד להתעלם מהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוטלול וריתמיקס

שגב
    17/01/2015

אני לא רופא,כותב מנסיון אישי.
    בדוק עם הקרדיולוג שלך לקחת קרדילוק+ טמבוקור במקום סוטלול,
    אני גם סובל מהפרעות קצב ופעימות מוקדמות ומטופל טוב עם התרופות הנ"ל,למרות העובדה שאני לוקח את התרופות בזמן ,לפעמים אני מרגיש פעימות מוקדמות,אם הם מטרידות,או שאני לא מצליח להבדיל בין פרפור פרוזדורים,לפעימות מוקדמות,אני לוקח עוד חצי מנת קרדילוג ואחרי שעה התופעה חולפת,לא ממליץ לעשות כמוני-ממליץ להתייעץ עם הקרדיולוג.

מה שהייתי ממליץ,זה לעשות בדיקות דם של המינרלים- מגנזיום,אשלגן ונתרן,ולבדוק את התוצאות מול הקרדיולוג,חוסר /עודף באשלגן,או חוסר במגנזיום עלולים לגרום להפרעות קצב למרות הטיפול בטרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות ,בתרופות -ולא בטרופות.

שגב
    17/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו