לד"ר רוט-פעילות גופנית נגד פעימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר רוט-פעילות גופנית נגד פעימות
    שגב
    28/01/2015

מוקדמות.
    בן 65,סוחב ל.ד. ראשוני שנים רבות(ירושה מאבי),בשנתיים האחרונות נוספו פרפורי פרוזדורים ובחודשים האחרונים גם פעימות מוקדמות,
    מטופל באמלו ל-ל.ד. וטמבוקור+ קרדילוק לפירפורים.
    מבצע פעילות גופנית של הליכה מתונה(1 ק"מ ב-10 דקות) 2-3 פעמים בשבוע למרחקים של 8-11 ק"מ לאיזון לחץ הדם,
    לאחרונה אני חש שההליכה משפיעה לטובה גם על הפרפורים ובמיוחד על הפעימות המוקדמות,
    בימים שאני לא מתאמן מרגיש פעימות מוקדמות מידי פעם במהלך היום,למרות התרופות שאני לוקח,אבל בימים שאני הולך אפילו רק 50-60 דקות ביום-אין פעימות מוקדמות ובטח לא פרפורים,

לאחרונה הלכתי במשך 3 ימים, בכל יום שעה ובמשך 3 הימים לא הרגשתי פעימות מוקדמות,הפעימות הופיעו רק יממה אחרי האימון האחרון,

יתר על כן-יום אחד אזרתי אומץ ויצאתי להליכה למרות שהרגשתי פרפורים(אבל הורדתי מעט את הקצב),להפתעתי-הפעימות המוקדמות נעלמו לאחר גמר האימון.

שאלתי- האם יש קשר בין פעילות גופנית והפסקת פעימות מוקדמות/הפרעות קצב ?,האם נערכו מחקרים בנושא ויש המלצות לאימוני הליכה כמו ב.י.ל.ד.?.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לד"ר רוט-תיקון טעות,יצאתי להליכה-

שגב
    28/01/2015

למרות שהרגשתי פעימות מוקדמות ולא הפרעות קצב!.

כשאני מרגיש הפרעות קצב,אני לא מעז לזוז,לוקח(לפי הנחיית הקרדיולוג) מנה כפולה של טמבוקור ושוכב -עד שהפרעת הקצב חולפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות ומאמץ

פרופ` דוד רוט
    28/01/2015

פעימות מוקדמות לעיתים קרובות נעלמות בזמן מאמץ וחוזרות ומופיעות בזמן מנוחה.
    תופעה זו נראית לעיתים קרובות בבדיקות מאמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-ד"ר רוט.

שגב
    29/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קצב

איציק
    21/02/2015

שלום.
    בעבר סבלתי מהפרעות קצב. הלכתי לטיפול אצל דיאטנית והיא רשמה לי תוספי תזונה שעזרו לי מאוד!! מדובר בעיקר במגנזיום, אשלגן, ליציטין ותוספים שעוזרים למערכת העיצבית לתקן את התפקוד התקין של פעולת הלב. לא לקחתי שום כדורים. כמובן שפעילות גופנית סדירה עוזרת באופן משמעותי.
    בהצלחה
    איציק.
    נ.ב. אני לא מטפל. כתבתי רק איך אני התמודדתי עם תופעת הפרעות קצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קצב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    21/02/2015

מגנזיום אשלגן וכו׳ עוזרים רק אם יש בגוף חוסר בהם. אם יש עודף ולוקחים תוסף זה עלול להזיק! לכן לפני שלוקחים כדאי לבצע בדיקת דם ולראות מה הרמה בדם.
    כמו כן אתה מציין שלא הטלת שום כדורים. באיזו צורה אם כן באו התוספים? למיטב ידיעתי כולם באים בכדורים קפסולות או טבליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק-תודה על העצה,מה שטוב לך לא

שגב
    21/02/2015

בהכרח טוב לאחרים,אצלך כנראה פרפור הפרוזדורים נגרם מחוסר במגנזיום,תופעה ידועה בפרפורי פרוזדורים,ניסתי לקחת בנוסף לקרדילוק והטמבוקור מגנזיום ואשלגן,,,,זה לא עזר-הפירפורים חזרו אפילו שהורדתי חלק מהמינון של התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רוט-פעילות גופנית נגד פעימות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    21/02/2015

פעילות גופנית עשויה להפחית פעימות מוקדמות.
    לפי הספרות הרפואית ידוע כי פעימות חדריות מוקדמות שנעלמות במאמץ אינן מסוכנות.
    פעילות גופנית מתונה מוסיפה בריאות לכולם גם לאלה עם פעימות מוקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו