ריטאלין ואי ספיקת המסתם המיטראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטאלין ואי ספיקת המסתם המיטראלי
    שני
    01/02/2015

שלום,
    אני אם בת 36. פעלתנית ובריאה בד"כ.
    לפני 12 שנים בערך בשל כאבים בחזה והפרעות בקצב הלב שהיו מופיעים מדי פעם אובחנה אצלי אי ספיקה קלה מאוד של המסתם המיטראלי. לקחתי בעבר בפרולול 10 מ"ג פעם ביום (לסירוגין. רק בתקופות שהרגשתי לא טוב)
    לאחרונה - לאחר בדיקות ומבדקים שונים אובחנה אצלי הפרעת קשב וריכוז (באופן רשמי...)
    והנוירולוג - שהתייחס בביטול לעברי הלבבי - כתב לי מרשם של ריטאלין LA מ"ג20 .
    מאוד מאוד חשוב לי להיכנס לסדר בחיי (אני מניחה שהשימוש בריטאלין יציל את עתידי) אך קבלתי רגליים קרות לאחר קריאת העלון המצורף לתרופה.
    האם יתכן שהנוירולוג לא מודע לסכנות?
    האם יש לי ממה לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטאלין ואי ספיקת המסתם המיטראלי - תגובה

פרופ` דוד רוט
    01/02/2015

אי ספיקה קלה של המסתם המיטראלי אינה משמעותית ואינה סיבה המונעת טיפול בריטלין.
    לא ברור אילו הפרעות קצב היו לך- אם מדובר הפעימות מוקדמות זו תופעה שפירה שגם כן לא מהווה סיבה להמנע מנטילת ריטלין.
    בכל מקרה אם יש לך ספק-כדאי שתקבעי תור לקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שני
    02/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו