טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,ראשית אברך אותך על קבלת התואר ,אני נוטל 50 מ"ג אוקסאר ללחץ דם,נוטל ריתמקס כ750 מ"ג ,עקב פריחה אלרגית נאמר לי ע"י הרופא שהאלרגיה היא מהאוקסאר ויש להחליף לכדור אחר,האם אפשר לייעץ לי איזה כדור אפשרי שלא יתנגש עם הריצמקס?הרופא בקופה מהסס איה כדור לתת,ואני קצת לא רגוע לגביו תודה רבה.ושוב המון ברכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר