שינוי יזום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי יזום
    רמי
    13/02/2015

שלום רב,
    אני בן 68 וסובל שנים מלחץ דם גבוה שבד"כ מאוזן ע"י כדור לוסרדקס 50. לאחרונה, עקב שינויים בקצב הלב ועלייה חדה בלחץ הדם שגרמו לי להרגשת סחרחורת בטרם התעלפות, עברתי סדרת בדיקות שכללה א.ק.ג ( כולל בבדיקת מאמץ ), הולטר 72, אקו ומיפוי לב. לא נמצאו שם ממצאים חריגים במיוחד אולם הקרדיולוג שינה לי את התרופה מלוסרדקס 50 ללוסרדקס פלוס. הכדור הראשון שלקחתי "הפיל" אותי לגמרי עם לחץ דם של 85 על 50 ודופק 100. על דעת עצמי המשכתי לקחת רק חצי מכדור זה ולשמחתי לחץ הדם התאזן לרמות של 140 - 135 על 90 - 85 ודופק 70 - 65. עידכנתי את הקרדיולוג שאמר שעשיתי נכון אך המליץ לי לקחת בנוסף גם קרדילוק 1.25. שאלתי היא האם אכן רצויה תוספת זו והאם אין התנגשות בינה לבין חצי הלוסרדקס פלוס. תודה למשיב/ים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי יזום

הוספת תגובה

• שינוי יזום - תגובה

פרופ` דוד רוט
    14/02/2015

באופן עקרוני אין מניעה לקחת לוסרדקס פלוס וגם קרדילוק. לדעתי כדאי שתקבל את המלצת הקרדיולוג שלך ותמשיך במעקב אצלו. במידה והשילוב התרופתי או המינון יצריך שינוי הוא יבוצע במהלך המעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשומת הלב

רמי
    15/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו