מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי יזוםרמי13/02/2015
שלום רב,
אני בן 68 וסובל שנים מלחץ דם גבוה שבד"כ מאוזן ע"י כדור לוסרדקס 50. לאחרונה, עקב שינויים בקצב הלב ועלייה חדה בלחץ הדם שגרמו לי להרגשת סחרחורת בטרם התעלפות, עברתי סדרת בדיקות שכללה א.ק.ג ( כולל בבדיקת מאמץ ), הולטר 72, אקו ומיפוי לב. לא נמצאו שם ממצאים חריגים במיוחד אולם הקרדיולוג שינה לי את התרופה מלוסרדקס 50 ללוסרדקס פלוס. הכדור הראשון שלקחתי "הפיל" אותי לגמרי עם לחץ דם של 85 על 50 ודופק 100. על דעת עצמי המשכתי לקחת רק חצי מכדור זה ולשמחתי לחץ הדם התאזן לרמות של 140 - 135 על 90 - 85 ודופק 70 - 65. עידכנתי את הקרדיולוג שאמר שעשיתי נכון אך המליץ לי לקחת בנוסף גם קרדילוק 1.25. שאלתי היא האם אכן רצויה תוספת זו והאם אין התנגשות בינה לבין חצי הלוסרדקס פלוס. תודה למשיב/ים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי יזום - תגובה
פרופ` דוד רוט14/02/2015באופן עקרוני אין מניעה לקחת לוסרדקס פלוס וגם קרדילוק. לדעתי כדאי שתקבל את המלצת הקרדיולוג שלך ותמשיך במעקב אצלו. במידה והשילוב התרופתי או המינון יצריך שינוי הוא יבוצע במהלך המעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשומת הלב
רמי15/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)