טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בסד לרופא הנכבד שלום רב אני פונה בקשר לאחותי שסובלת מפרפור פרוזדורים מטופלת בפרודקסה פעמיים ביום.וכדור אוקסר ליתר לחץ דם וקרדילוק 2.5 מג.עקב ערוע של פרפורים רופאת משפחה הוסיפה עוד 1.25 מג קרדילוק בערב. רופא קרדיולוג המליץ על ריתמקס 150מג פעמיים ביום האם כדאי להתחיל לקחת בהדרגה כמו כדור ליום ולראות את ההשפעה? היות והבנתי שהדופק יכול לרדת מדי. ברצוני לצין שאחותי בת 82 עד 120זשנים בבגרכה וכל טוב פרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ריתמקס מקובל ליטול 3 פעמים ביום. נראה לי כי בשל גילה של אחותך והעובדה שנוטלת קרדילוק רשם הקרדיולוג ריתמקס פעמיים ביום. לכן אני סבור שכדאי לקבל את המלצתו. את הקרדילוק לא כדאי להעלות בעוד 1.25 ביום- במיוחד אם הקרדיולוג לא מודע לשינוי המינון. בנוגע למינון הקרדילוק כדאי לשוב ולהתיעץ עם הקרדיולוג. ובינתיים להמשיך מינון הקרדילוק הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר