הפרעות קצב-ברוגדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב-ברוגדה
    ניסן
    12/03/2015

שלום רב

שמי ניסן, חולה לב עם Sick Sinus Syndrome, מושתל קוצב לב DDDR ובעל פרפור פרוזדורים ומטופל בניאובלוק.

לפני כשבועיים הייתי בחדר מיון עם חום 39+ ובשל מחלת הלב בוצע אקג. תבנית האקג אובחנה כBrugada Syndorme.

כרגע הפעילו לי את הפונקציה של HVR בקוצב לב שלי ואני לא מקבל טיפול מעבר לכך ואמרו לי שרק במידה ויהיו לי הפרעות קצב חדריות ו/או דום לב אז יוחלט על השתלת קוצב לב.

אני בעל תסמונת של HOLT ORAM SYNDROME ולרוב המשפחה שלי היו בעיות של הפרעות קצב והפרעות מבניות שנפטרו מהם (גיל 60+)

האם זה לא מסוכן לתת לבן אדם צעיר (26) אבא טרי לילד להיות ללא טיפול של השתלת דפיברילטור ולהמתין ככה להפתחות של הפרעת קצב?

אודה לכם על עזרתכם בהקדם

בברכה,

ניסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב-ברוגדה

הוספת תגובה

• הפרעות קצב-ברוגדה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    12/03/2015

אני ממליץ שתקבע תור בהקדם לאלקטרופיזיולוג (קרדיולוג מומחה להפרעות קצב) אשר יעריך את מצבך ויחליט האם יש לבצע בדיקה של המערכת החשמלית בלב (EPS) כדי להחליט האם אתה זקוק לדפיברילטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו