מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תוכלו לפענחנינה01/04/2015
שלום.אמא שלי עברה אקו לב לאחר שהתגלה אצלה פרפור פרזדורים (גילו אינו ידוע).
אשמח אם תוכלו להסביר לי עד כמה מצב קשה (תור לקרדיולוג הוזמן לעוד חודש ואני מאוד דואגת ):
חדר שמאל תקין בגודלו ובתפקודו בגבול תחתון של נורמה
הפרעה דיאסטולית-פרפור
היפורטרופיה-אין
עליה שמאלית מורחבת במידה בינונית
חדר ימין תקין
עליה ימנית -מורחבת
מסתם מיטרלי-הסתיידות של טבעת המסתם,דלף בינוני
מסתם אאורטלי-מסוייד ללא היצרות
מסטם טריקוספידלי-דלף קל-בינוני
מסתם ריאטי תקין
לחץ ריאטי-מוגבר במידה קלה -בינונית
אאורטה לא מורחבת
וריד נבוב התחתון 22 מ"מ,עם תמט נשימתי לא משמעותי.הרחבה של ורידי הכבד.
אני מבינה מוגבלות של הפורום,אבל דואגת מאוד ורציתי לדעת האם מדובר באי ספיקה לבבית ואם כן-עד כמה היא קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תוכלו לפענח - תגובה
פרופ` דוד רוט01/04/2015אי ספיקת לב היא אבחנה קלינית שדורשת בדיקה גופנית על ידי רופא.
אקו לא מאבחן אי ספיקת לב אלא יכל להסביר סיבה לאי ספיקת לב אם קיימת.
האקו שתארת מראה תפקוד לב בגבול הנורמה בנוכחות פרפור פרוזודרים ובנוסף מחלה מסתמית לא קשה. כלומר אין ממצא שמחייב פעולה מידית.
על אמך להגיע לקרדיולוג עם תוצאות האקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)