תודה על התשובה ועוד שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה ועוד שאלה
    נינה
    01/04/2015

רופא משפחה ממליץ לקחת דיגוקסין להאטה בקצב הלב (האמא שלי בת 84 ושמעתי שדיגוקסין פחות בטוחה בגיל זה) , הוא גם אמר שאם יהיו תופעות לוואי כמו דופק איטי-להפסיק את הדיגוקסין,רציתי לשאול -האם כדאי לדבר עם רופא המשפחה על החלפת הטיפול, לקרדילוק ( ההתור לקרדיולוג בעוד חודש ואני לא רוצה שהיא תשאר ללא טיפול) לדוגמה?ועוד שאלה -קרדיולוג בעבר המליץ לאימא טיפול באליקוויס 2.5 מ"ג פעמיים ביום ,האם לאור תוצעות של אקו לב (מפורטות בשאלה קודמת ) כדאי לדבר עם רופא משפחה על חלפת הטיפול לקומדין ?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התשובה ועוד שאלה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    01/04/2015

דיגוקסין פחות מומלץ לנשים מעל גיל 80 במיוחד אם תפקוד הכליה מופחת.
    לגבי אלקוויס לעומת קומדין: האליקוויס הוכח כיותר בטוח מבחינת הסכנה לדמם ויותר יעיל מבחינת מניעת ארוע מוחי לכן אם הקרדיולוג שבדק את אמך המליץ עליו כדאי לקבל את המלצתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטינה-סליחה שאני מתערב,למה רופא -

שגב
    08/04/2015

משפחה?,בבעיות לב מטפל קרדיולוג,מה זה תור עוד חודש???,אם יש בעיה,מחפשים קרדיולוג אחר שהוא פנוי,או נכנסים לרשימת ממתינים למקרה שתור מתפנה,או מתקשרים למוקד כל יום ובודקים ביטולים ונכנסים במקומם.

אישה מעל גיל-80 עם מחלת לב-לא תמתין חודש בגלל בעיות מנהלה.

רק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו