טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דר גיל שלי 49 סובל מי NF1 קשה סובל מי לחץ דם ומי דופק מיר 110 דופק לחץ דם 159 על 89 קדורים אוסקר פלוס וקרדלוק 15 מילגרם בצתי א ק ג לצורך תרום ניתוח והאחות אמר שה יש קצת בעיה זה משקתבע לי SINUS RHYTHM LEFTWARD AXIS CONSIDER LEFT VENTRICULAR HYPERTROPHY UNCONF REPORT היה אמרה לי שה יש בעיה בחדרים השמל דר הפשר לכבל הסבר על מה שכתבה באנגית דו תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
the ECG show pattern of left ventricular hypertrophy (e.g. LVH- Thickening of the left ventricle) the main reason for LVH is long standing hypertension. In order to confirm the presence of LVH one should undergo an Echocardiogram.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר