קרדיולוק והפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרדיולוק והפרעות קצב
    שלי
    13/05/2015

לפני כחודש התחלתי לקחת 1.25 מג קרדיולוק בעקבות פעימות מוקדמות מרובות קיים שיפור מאז אך עדיין מופיעות הפרעות קצב בזמן הליכה או עליה במדרגות או לאחר קימה מהמיטה בבוקר כלומר יותר במאמץ מתון אני מניחה שבמאמץ גדול יותר הבעיה תחמיר. בזמן שכיבה או ישיבה כמעט ואין הפרעות.
    שאלות: האם המצב לא מעיד על בעיה כל שהיא
    האם יש מניעה כאשר לוקחים קרדיולוק לעשות רחצה במים בטמפ גבוהה כמו 35-40 מעלות כמו בגקוזי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרדיולוק והפרעות קצב

הוספת תגובה

• קרדיולוק והפרעות קצב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    14/05/2015

פעימות מוקדמות הן תופעה לא מסוכנת ברוב המכריע של המקרים.
    אם לא נבדקת על ידי קרדיולוג אני ממליץ על כך: בדרך כלל מבצעים אקו לב לודא שתפקוד הלב תקין ובדיקת מאמץ לבחון האם הפעימות המוקדמות נעלמות בשיא המאמץ. תפקוד לב תקין והעלמות הפעימות המוקדמות במאמץ מאשרים שמדובר בתופעה שפירה שאין בה סכנה.
    אין בעיה לרחוץ במים בטמפ 35-40 מעלות גם אם נוטלים קרדילוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

שלי
    14/05/2015

אקו לב במאמץ תקין אך בוצע לפני כחצי שנה לפני שהתחלתי לקחת קרדילוק אבל אחרי שהפרעות הקצב החלו. כנראה לא הייתי מספיק ברורה בשאלתי במנוחה אין פעימות מוקדמות ובמאמץ יש . כשאני עולה מדרגות לדוגמא. האם תקין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    14/05/2015

אני ממליץ שתפני לקרדיולוג שיבחן את תרשימי האקג שבוצעו במהלך מבחן המאמץ שעשית לצורך האקו במאמץ, ויחליט אם צריך בדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו