מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרדיולוק והפרעות קצבשלי13/05/2015
לפני כחודש התחלתי לקחת 1.25 מג קרדיולוק בעקבות פעימות מוקדמות מרובות קיים שיפור מאז אך עדיין מופיעות הפרעות קצב בזמן הליכה או עליה במדרגות או לאחר קימה מהמיטה בבוקר כלומר יותר במאמץ מתון אני מניחה שבמאמץ גדול יותר הבעיה תחמיר. בזמן שכיבה או ישיבה כמעט ואין הפרעות.
שאלות: האם המצב לא מעיד על בעיה כל שהיא
האם יש מניעה כאשר לוקחים קרדיולוק לעשות רחצה במים בטמפ גבוהה כמו 35-40 מעלות כמו בגקוזי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדיולוק והפרעות קצב - תגובה
פרופ` דוד רוט14/05/2015פעימות מוקדמות הן תופעה לא מסוכנת ברוב המכריע של המקרים.
אם לא נבדקת על ידי קרדיולוג אני ממליץ על כך: בדרך כלל מבצעים אקו לב לודא שתפקוד הלב תקין ובדיקת מאמץ לבחון האם הפעימות המוקדמות נעלמות בשיא המאמץ. תפקוד לב תקין והעלמות הפעימות המוקדמות במאמץ מאשרים שמדובר בתופעה שפירה שאין בה סכנה.
אין בעיה לרחוץ במים בטמפ 35-40 מעלות גם אם נוטלים קרדילוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות
שלי14/05/2015אקו לב במאמץ תקין אך בוצע לפני כחצי שנה לפני שהתחלתי לקחת קרדילוק אבל אחרי שהפרעות הקצב החלו. כנראה לא הייתי מספיק ברורה בשאלתי במנוחה אין פעימות מוקדמות ובמאמץ יש . כשאני עולה מדרגות לדוגמא. האם תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימות מוקדמות - תגובה
פרופ` דוד רוט14/05/2015אני ממליץ שתפני לקרדיולוג שיבחן את תרשימי האקג שבוצעו במהלך מבחן המאמץ שעשית לצורך האקו במאמץ, ויחליט אם צריך בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)