מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת הולטר לבענת03/06/2015
בת 61. תוצאת הולטר-לב 24 שעות:
סינוס בין 51 ל- 116
קצב ממוצע 73
PAC'S בודדים.
מה התוצאה אומרת לך?? הרבה הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת הולטר לב - תגובה
פרופ` דוד רוט03/06/2015ההולטר מראה קצב לב תקין עם מעט פעימות מוקדמות עליתיות שהן תופעה שכיחה ולא מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה כתגובה..
ענת03/06/2015ברצוני לציין שבזמן שאני נמצאת במקום עבודתי בסטרס או מתעצבנת, אני מרגישה הפרעת קצב לא נורמלית. לפני כשבועיים הייתי בלחץ אדיר בעבודה, לפתע הרגשתי קפיצות בלב לא סדירות שזה נמשך יומיים. הלכתי לרופא משפחה בדק אותי ושלח אותי למיון. במיון חיברו אותי למוניטור ואכן ראו שיש לי הפרעת קצב רבות, ואמרו לי להיות במעקב אצל קרדיולוג. את ההולטר לב עשיתי כשהייתי מחוברת ליום הכי רגוע אצלי במשך השבוע וזה שיש ושבת כשאני לא בעבודה. ובכל זאת ראו קצת הפרעת קצב. שאלתי: כשאני מתעצבנת אני חוטפת לחץ דם גבוה מלווה עם הפרעת קצב, וברגע שאני נירגעת זה חולף. האם זה לא מסוכן לחטוף את זה מידי פעם?? ברגע שאני נירגעת קצב הלב מרגישה שהוא תקין, רגוע והלחץ דם תקין לחלוטין. כשאני מתרגשת או בסטרס לחץ דמי: 180/90 ודופק תקין: 70. רופא המשפחה מתוסכל ולא יודע כבר מה לעשות איתי. כי הבדיקות שאני עושה כשאני רגועה, אבל במקום עבודתי לעיתים יש לחץ אז הכל משתבש, ולהתחיל סתם עם תרופות.?? מדוע? מה דעתך על הנ"ל וסליחה על האריכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתגובה. תודה רבה.
ענת06/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה כתגובה.. - תגובה
פרופ` דוד רוט07/06/2015להיות במתח נפשי שעות רבות ביום זה לא בריא. כדאי לשקול את כל האפשרויות להגיע את המצב למשל שינוי סביבת עבודה או יעוץ פסיכולוגי.
כדי לבדוק אם לחץ הדם עולה משמעותית ולאורך זמן כתוצאה ממתח נפשי כדאי לבצע בדיקת הולטר לחץ דם של יממה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)