טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אבי כבן 83 בשנה האחרונה קרו ארבעה מקרים בהם התעלף ואיבוד את ההכרה למס' שניות ולאחר שהתעורר לא הבין מה קרה ואיך.
לפני כעשר שנים עבר ניתוח 6 מעקפים. ומאז אחת לשנה הוא במעקב. היות ולא נמצאה הסיבה שגורמת לעילפון לאחר שעזה אק.ג. ומיפוי ואגומטריה הוחלט על שכדאי שיעשה את ה-EPS.
שאלותי הם: האם יש סיכון בבדיקה זו וביחווד בגיל כזה? האם לאחר הבדיקה יכולה להיות איזו שהיא החמרה? קראתי גם שמי שעבר ניתוח מעקפים לא מומלץ שיעבור את הבדיקה הזו האם זה נכון? אחרי הבדיקה הולכים הביתה או שמתאשפזים?
אני דיי לחוצה מזה אשמח מאוד לשמוע דעתך.
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסיכון בבדיקה נמוך ואין בעיה לעבור אותה לאחר ניתוח מעקפים. עם זאת אם תפקוד הלב ותרשים האק״ג תקינים הסיכוי שתמצא סבה להתעלפות בבדיקה זו אינו גבוה. יתכן שכדאי להתיעץ עם מומחה בשטח כדי לשקול את החלופות להמשך ברור/ טיפול.מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר