מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ב PAFדן27/06/2015
שלום ד'ר
לפני חצי שנה עברתי מצב של דופק מהיר הדופק היה מהיר וסינוס, PAF
הקרדיולוג התלבט האם זה היה פרפור או ריפרוף והוחלט שזה היה יותר דומה לריפרוף בגלל הקצב סינוס , קיבלתי טומבקור 50 פעמים ליום וקרדילוק 1.25 מינון כזה נמוך בגלל שיש לי ברדיקרדיה טבעית, שזה מיסתובב סביב ה50+ במהלך היום, אחרי מספר שבועות כשהבחנתי שהקרדילוק גם במינוך הקטן הזה מוריד את הדופק סביב 45 במהלך מנוחה ביום, הומלץ לי לקחת חצי מהכדור הזה כלומר מינון של 0.625 מג , המינון שאני מקבל כרגע הוא טומבקור 50מ'ג פעמיים ליום
וקרדילוק 0.625 אחד ליום
שאלתי האם במינוך כזה הכדור [ הקרדילוק] עדיין יעיל, האם זה מספיק כדיי לעשות את העבודה, למנוע [העברת רפרוף לחדרים] כאשר נותנים אותו עם טומבקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב PAF - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר27/06/2015התגובה לקרדילוג היא אישית וקשה לדעת מה יהיה הדופק אם הרפרוף יחזור. כיוון שהדופק הבסיסי נמוך אכן קימת בעיה להעלות את מינון התרופה. האם נשקלה אפשרות של אבלציה? טיפול מוצלח ירפא את הרפרוף וייצר את הצורך בתרופות שאתה לוקח כיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)